Skapa utrymme för din produktivitet med Pelican Self Storage

-Inlägg i betalt samarbete med Pelican Self Storage-

Som jag sa skulle jag städa till det lite igår, såhär inför nya veckan. För mig att vakna upp, eller egentligen leva i en miljö som skapar utrymme för kreativitet är A&O. Är det grejer som stökar överallt kan jag inte koncentrera mig. Förut när jag bodde på Gärdet där det var väldigt litet, och jag faktiskt inte hade något förråd blev jag väldigt stressad. Detta stimulerade en hel del konstiga beteenden hos mig då jag aldrig kände mig till freds och jag tror detta berodde på att bodde i ett ofrivilligt stök - för innan när min kompis bodde i samma lägenhet hade hon en magisk, mysig touch. Att det var litet spelade ingen roll då hon hade utvald inredning framme i ett väldigt harmoniskt format.

När jag flyttade till min nuvarande bostad var jag lite orolig för hur jag skulle klara det psykiskt, och bestämde att jag skulle göra vad som krävdes för att miljön skulle bli mysig. Köpa möbler jag trivs med, och framförallt hålla ordning och det är då vi kommer till något jag verkligen vill tipsa om - att hyra förråd i din närort vilket man kan göra hos Pelican Self Storage.

I min värld är det är inte alltid helt enkelt att på begränsat utrymme få det att bli så organiserat som man vill. Desto mer grejer jag har tillgängligt, desto lättare blir det stökigt, desto mer splittrad blir jag och desto sämre går ca allt i mitt liv. SJUKT NOG, och det är ingen överdrift.

Det är som att jag pratade om att gå iväg på en promenad utan telefonen. Avlägsnandet av intryck ger utrymme för att styra tankarna själv. Det är ju det meditation går ut på - att inte reagera på tankarna som genereras av allt som sker runt, och en bra grund att ställa sig i är att skapa en ordnad struktur.

Pelican Self Storage hyr ut säkra förråd med övervakning, personlig service och gratis släp, för att underlätta din flytt av möbler/grejer gällande din magasinering hos dem.

Dessutom erbjuder de 50% på första månadshyran. Skriv bara in vart du bor på startsidan så visar de vart du har ditt närmaste förråd. Mitt ligger på samma gata som jag bor sjukt nog haha, den är ganska lång dock, men ändå!

Här kan ni läsa mer om fördelarna med att hyra förråd hos Pelican Self Storage.
För kolla vilken harmoni jag skapat nu. Dessutom nu när jag jobbar hemifrån blir det LÄTTARE stökigt och ja, eftersom jag skapar mitt material här är det viktigt att jag känner mig stimulerad och inspirerad. Man får inte glömma hur viktigt det är att bygga sitt tempel från grunden.

För övrigt kom jag i städandets ögonblick till insikt om hur mycket finare spegeln var här.

Harmoni harmoni <3

Känns som jag bara skapar mer och mer glow här, älskar det <3 Gör så mycket för produktivitet och driv! <3

Gillar

Kommentarer