Släpp dina bounderies

Jag som sa att jag skulle uppdatera er kring denna klättring på nouws Stockholmslista, mot top 10. Jag vaknade och ligger idag på plats 26, aej det börjar bli så sjukt. Det har liksom blivit en konstant klättring och det enda jag har gjort är att prata med er här på bloggen. Att vara öppen. Eller att låta mig själv vara JAG i så stor mån som möjligt, UTAN några bounderies. Det finns inga regler. Det finns inga bestämmelser om hur jag ska vara. Sedan jag börjat vara mer JAG upplever jag att precis ALLT i mitt liv blivit bättre, och det är spännande att observera sig själv transformeras.

Jag har nog lagt dessa förband på mig själv under många många år, och det är som att universum vill få mig att förstå vad fint det blir när man släpper på sina säkerhetslinor. Eller det man själv tror är säkerhetslinor. Allt man måste "för att" utan relevant anledning. Eller allt som bidrar till skapandet av en sån. Förstår ni? För många år sedan tänkte jag till och med, "vill jag vara en sån som uppfattas si, eller så" personlighetsmässigt. "Vill jag vara en sån lite edgy som typ inte har smink eller vill jag försöka vara snygg snygg". Jag sökte hela tiden vägar att definiera mig. Jag sökte etiketter som kunde säga till mig VEM jag var, för det visste jag tydligen verkligen inte.

Men det är också svårt att vara sig själv om man hela tiden gör dessa bestämmelser, definitioner eller sätter upp regler, vår energi får inte plats att flyta fritt, för att vårt EGO då har bestämt att nej nej nej du är inte en sån. En sån? Vad är det för nån? Vi behöver ju inte kunna beskriva oss. Vi är en inre energi som har en kropp och en hjärna vilka tillsammans skapar ett system. Den är vi alla.

Jag känner även ett sort kall i att säga det till er med. Släpp på DET, du vet vad det är, det är olika för oss alla, men sluta med det. Låt sig själv växa och vara du utan förvetskap om vilka svängar detta kan ta. Vi måste få blomma fritt för att bli vårt vackraste jag.

Två bilder från igår puss <3

Gillar