Slash.ten Models

I dagens inlägg vill jag rikta lite extra kärlek till Slash.ten models.

I fråga av att modella och ha en agentur så har jag absolut varit med om både det ena och det andra, från agenter och branschen. Det vet ju ni, som redan tagit del av min gamla dagbok. Vad man inte får glömma när man sitter där och blir peppad till att bli himlens största stjärna, är att det för alla i branschen är ett jobb, och att man själv väljer att finnas där som en produkt.

Man är lätt egocentrisk och tar det hala personligt, men att vi gör detta är ju en varningsklocka för att man identifierar sig väl mycket utifrån. Hade vi bara levt i vår inre kraft och inre själ hade vi fullkomligt struntat i om vi var för tjocka, för korta, eller för ointressanta för branschen, vi förstår att det nog finnas annat vi kan göra i så fall och att bli ledsen över vad ANDRA tycker är väl bra dumt. Sen förstår jag att detta är svårt att nå, men i min värld eftersträvansvärt.

Hur som helst var det väl nu snart 2 år sedan jag "gick med i " Slash.ten models. Vad jag är så himla tacksam för, är hur Slash.ten models likt några få andra agenturer ser på till man gör det bästa av varje enskild modell utifrån modellens förutsättningar. Det finns inga försök till att lägga alla inom samma ram, inga försök till begränsing, utan slash.ten står för /10, dvs 10/10 och innebär att yes, it's then out of then. Det är vad man får. Det representeras människor som är FANTASTISKA från insidan och ut. Det är heller inte bara en fråga om att vara vacker och ha en bra personlighet, utan ALLA har the little extra som gör det hela intressant. Det är så stor skillnad att jobba för bli bokad i syfte att passa inom en given ram, eller att anpassa jobb och plåtningar efter modellen och vart hen står. Jag tror dessutom att detta gör att identifiera sig utifrån vem man själv faktiskt är, blir 100% enklare, om det hela inte handlar om att passa in i en given ram.

Personligen har denna växande känsla varit lite av en life changer. Jag behöver inte försöka bli någon jag inte är, men jag kan alltid jobba på att optimera mig själv, precis som alla människor. Liksom det är första gången jag står inom denna bransch och känner att det jag gör faktiskt både kan gynna mig själv och detta jobb. Det, det är galet. Både att jag inte känt så förut, men att denna upplevelse nu faktiskt infunnit sig.

Därför vill jag tacka Fabriona för att ha fortsatt tro och se mig i mina mot och medgångar, och att faktiskt aldrig försökt göra mig till någon annan än den jag är.

Gillar