Slow it down to speed it up

Hjärtan! Kolla på dessa grejer, ring och glajjor från Musch Details . Fy vad jag tycke om dem.

Hej godmorgon!
Fy tusan vad tacksam jag är att nu få sitta här med en dator, jag har alltså gjort inlägg sen i onsdags från telefonen. I vanlig ordning när jag vaknar har jag nu bänkat mig i soffan, har mitt goda kaffe, en grym lista och tända ljus, det finns nästan ingen bättre stund. Att det är så tidigt på morgonen gör det magiskt. Jag lever före dagen. Jag har dock hamnat lite snett i att lägga mig i tid i förhållande till dessa tidiga mornar, igår somnade jag på tåget efter min 4.17-morgon och idag kände jag nog egentligen för att sova någon timme längre . Men, som igår, att gå upp vid 4.17 gör att man hinner så JÄKLA mycket. Lyssna på min gårdag.

04.17 Gick upp, drack kaffe och vaknade.
05.19 Hemifrån mot tåget
06.00 Jobb på Designtoget
.
.
13.40 Tåget hem
14.10 Hämta ut ett paket
14.30 Fixa , städa, åt lite mellis hemma
14.50 Gick till fik och köpte kaffe + planerade och bloggade
16.30 Drog in mot stan och promenerade runt
17.30 Hämtade ut min dator
18.00 mer promenad runt i magin och facetime med Ludde.
19.00 Handlade
19.30 Preppade mat för idag och veckan
20.00 Idol och middag

Ni ser ju! Man hinner SÅ mycket. Jag har undrat varför det blir så markant skillnad på framgång för de som går upp 05 varje dag, men detta är svaret tror jag - man hinner mer och kreativiteten är på topp på förmiddagen.

Sedan tänker många att de blir trötta och därav aldrig skulle orka, men jag har lärt mig att desto mer man går ner i generellt varv, desto mer man mediterar, desto mindre sömn behöver man. I min stressiga period sov jag ofta 8-9 h och kände mig helt utpumpad. Nu känner jag att 7,5 är ganska optimal och ner mot 6 går bra. Man ska inte beskära den sömn man behöver, man ska se till att återhämta sig dagligen, för att inte behöva ligga med en snurrande hjärna hela natten.

Gillar