SNART CERT HÄLSOCOACH INOM EVOLUTIONÄR FUNTIONSMEDICIN

Nej ni ska veta, jag fick precis reda på att jag avklarat alla prov och uppgifter i min utbildning. Har ju alltså pluggat sedan December 2017 till hälsocoach utifrån ett evolutionär funktionsmedicinskt perspektiv.

Evolutionärt
= hur vi överlevt och utvecklats
Funktionsmedicin
= betonar varje persons fysiologiska egenart och att vi kan ha lite olika system, vilket syftar till skräddarsydda behandlar - samt att man ser små symtom som varningssignaler snarare än att se till om det bryter ut.

I helhet jobbar man därmed med att skräddarsy och skapa varje individs perfekta livsstil för att maximera dess kapacitet och förebygga sjukdomar snarare än att enbart lindra symptom som man faktiskt i stor utsträckning gör inom skolmedicinen.

Anyway, nu är allt avklarat, och då blir man berättigad till att göra ett prov passerat på HELA utbildingen, vilket man måste göra för att få sin certifikation, so I'm not there yet, men SNART, förutsatt att jag klarar provet!

Sedan till jag tillägna en STOR hiss till att köpa en stegräknare för att:

- Jag använder telefonen mindre då jag struntar i om den räknar steg eller ej
- Vilket lett till insikten om hur mycket mer man är i nuet när man inte har telefonen med mig ALLS
- vilket lett till att jag idag gått 2 gånger hemifrån utan. Första gången satte jag mig och läste en ok ute vid min idyll som ligger kanske 200 meter från mig, och andra gången gick jag och pluggade på samma plats
- Vilket i sin tur gjort att jag hade mycket bättre fokus på både plugg och boken. Bara att ha med den tar uppmärksamhet, åtminstone för mig.
- Och med känslan att vara mer i sitt liv och mindre i telefonen skapar jag mer glädje. <3

BÄSTA BÄSTA <3

Gillar