Som gör mig till mig

♡ Jag pratar i sömnen och låter oftast upprörd och frustrerad, utan att någonsin komma ihåg att jag drömt och haft dessa känslor. Jag tror helt enkelt att jag sover perfekt. 

♡ Jag blir lycklig så fort jag ser vatten. Inte bara lite, utan superlycklig. Jag börjar studsa. Jag beter mig som att jag är fem år.

Nästan alla mina favoritlivsmedel kan man använda både till mat och efterrätt - avokado, ingefära, chili, nötter, kakao, lime, kryddor, frukt. Plötsligt låter det kanske som att man kan ha allt till allt, men tänk er kalaspuffar på köttfärssåsen, nej kanske inte så tempting kombo.

♡ Jag har dykarcertifikat och har varit på 18 meters djup, vilket är det mest sagolika jag gjort. Värt allt plugg. Detta var verkligen ett viktigt uppvaknande för mig. Jag insåg att vill man, så kan man.

Jag har träffat urbefolkningen i den malaysiska regnskogen. Vi skänkte chips som skulle kunna fylla en bassäng, de gav oss som tack risvin. Det blev festligt.

Jag är ett av de störta känslovraken på denna jord, vilket inte alla tror. Många har en större del av mitt liv trott att jag är tvärt emot. Jag med. 

Min hals är extremt lång. 13 centimeter mätte vi den till.

♡ Jag ställer alltid min frukostskål i soffan till mina föräldrars förtvivlan. Om och om igen, och aldrig kan jag lära mig hur ogillat det tycks vara. Så ogillat att det inte ens är värt det. Ändå vet jag säkert att jag kommer ställa en skål där, det kommande dygnet, igen.

Av mina humör råkar mitt morgonhumör vara det bristfälliga. Kan med min familj tyvärr nästan vara opratbar. (Undra om detta beror på nattens argumentationer)

♡Jag tror på mig själv och strävar efter att åstadkomma stora saker. Just därför kan jag ha svårt att se en helt vanlig film eller bara ligga och ta det lugnt. Jag vill ofta göra något som tar mig framåt, som gör att jag känner mig produktiv eller är något jag lär mig något på. 

♡ Jag är psykolog till de flesta av mina vänner. Förmodligen är jag det för att jag själv besitter så mycket känslor och tankar. 

Gillar