som gör mig till mig 4 år senare


Jag sitter egentligen nu i stundande tid på Waynes och pluggar, men nu när vi kom in på blodpaneler känner jag att det var dags att pausa, slå på min nya favoritlåt och tuna in här.

Det är så roligt, för detta inlägg skrev jag år 2015 - som gör mig till mig och nu blev jag himla sugen på att se hur väl detta fortfarande stämmer. Alla ♡:an är påståendena jag kom på då, och under har jag skrivit dagens update.

.

Jag pratar i sömnen och låter oftast upprörd och frustrerad, utan att någonsin komma ihåg att jag drömt och haft dessa känslor. Jag tror helt enkelt att jag sover perfekt.

2019: SANT!

♡ Jag blir lycklig så fort jag ser vatten. Inte bara lite, utan superlycklig. Jag börjar studsa. Jag beter mig som att jag är fem år.

2019: AHAHAAH också SANT! Jag älskar vatten. Jag har ju nu till och mer definierat en våg som min lyckosymbol. Har ju flera funderingar på tatueringar på potentiella tatueringar innehållande tankar om vatten.

♡ Nästan alla mina favoritlivsmedel kan man använda både till mat och efterrätt - avokado, ingefära, chili, nötter, kakao, lime, kryddor, frukt. Plötsligt låter det kanske som att man kan ha allt till allt, men tänk er kalaspuffar på köttfärssåsen, nej kanske inte så tempting kombo.

2019: HM intressant. Nja, stämmer inte 100% längre, älskar ju ex köttfärsås numera och det passar ju som tidigare nämnt inte till allt.

♡ Jag har dykarcertifikat och har varit på 18 meters djup, vilket är det mest sagolika jag gjort. Värt allt plugg. Detta var verkligen ett viktigt uppvaknande för mig. Jag insåg att vill man, så kan man.

2019: SANT! Detta var ett uppvaknande, och gav mig självförtroende.

♡ Jag har träffat urbefolkningen i den malaysiska regnskogen. Vi skänkte chips som skulle kunna fylla en bassäng, de gav oss som tack risvin. Det blev festligt.

2019: Ja detta är ju fortfarande sant hah, annars hade det ju vari en lögn.

♡ Jag är ett av de störta känslovraken på denna jord, vilket inte alla tror. Många har en större del av mitt liv trott att jag är tvärt emot. Jag med.

2019: Åh gumman, känner jag bara. Detta är SÅ SANT och jag är nästan glad i att förstå att detta är en del av mig. Det betryggar mina nuvarande stormar att veta att det är sån jag är. Det är inte omständigheterna, det är jag!

♡ Min hals är extremt lång. 13 centimeter mätte vi den till.

2019: SANT! Sjukt, har minst 2 fetisch-konton på instagram som följer mig. Har även blivit tillfrågad att få betalt för att skicka halsbilder. Lockande, även om jag där fick avstå.

♡ Jag ställer alltid min frukostskål i soffan till mina föräldrars förtvivlan. Om och om igen, och aldrig kan jag lära mig hur ogillat det tycks vara. Så ogillat att det inte ens är värt det. Ändå vet jag säkert att jag kommer ställa en skål där, det kommande dygnet, igen.

2019: SANT, även koppar. Enda förändringen här är ju att jag inte bor hos mina päron längre, och därför blir det i min egna soffa riskerna sprids ut.

♡Av mina humör råkar mitt morgonhumör vara det bristfälliga. Kan med min familj tyvärr nästan vara opratbar. (Undra om detta beror på nattens argumentationer)

2019: Hör och häpna, men här har det skett en förändring. Har SÅ mycket bättre humör på morgonen nu förtiden, dessvärre har smällen kommit på kvällen istället. Kan förklara detta med att mitt dåliga humör generellt framkommer när jag är trött, men jag numera lägger mig senare - och hinner jag bli paniktrött lever alla i min omgivning farligt till. Med detta går jag även upp senare och får sällan paniktröttheten på morgonen.

♡Jag tror på mig själv och strävar efter att åstadkomma stora saker. Just därför kan jag ha svårt att se en helt vanlig film eller bara ligga och ta det lugnt. Jag vill ofta göra något som tar mig framåt, som gör att jag känner mig produktiv eller är något jag lär mig något på.

2019: Men åh, det är just denna sida i min som gjort att jag nästan gått in i väggen, om jag nu kanske inte faktiskt gjorde det. Jag är mycket bättre på att ta det lugn nu, och kanske har nyttjat detta lite väl mycket. Men nä, jag tror faktiskt min vila har varit för mitt bästa. Jag har varit tvungen att återhämta mig. Har dock fortfarande svårt att titta på en film då jag 95% av gångerna somnar. Så det finns nog ändå en del i mig som behöver ganska mycket stimulans.

♡ Jag är psykolog till de flesta av mina vänner. Förmodligen är jag det för att jag själv besitter så mycket känslor och tankar.

2019: SANT, och jag älskar att lyssna och hjälpa vänner, dessutom är de stjärnor och. gör detsamma för mig <3 Förut vet jag dock att jag hade väldigt svårt att prata om mina egna problem vilka gjorde att jag gärna lyssnade på mina vänner för tt kunna se saker mer objektivt. Det är väl en fin balans man vill ha där.

hejs vi höres

  • LIVET

Gillar

Kommentarer