Sommarchallenge

Godmorgon, från sommarsoffan i Spanien. Ja vi har övergått från att sitta ute på balkongen, till våra mer svenska rutiner; nyhetsmorgon, kaffe, produktivitet. Lite så att jag nästan blir nostalgisk när jag slår på nyhetsmorgon. Nu ska vi faktisk hem om 2 dagar. VAD hände? Hur kunde tiden gå så fort? Vi har haft ställe här i Spanien sen 2012, och inte en enda gång har jag känt hemlängtan. Spelar liksom ingen roll om jag hänger här en vecka eller två månader. Jag vill alltid vara kvar haha. Aja, vi lär väl dra hit snart igen, förmodligen i slutet av Juli så det är väl överkomligt ändå hehe.

Hur som, har jag och Gurra inlett en sommarchallenge. Personligen kan jag på sommaren ibland bli lite rastlös. Jag vet inte hur många somrar jag har startat blogg ex haha. SÅ, vad ska vi göra? JO, vi ska så frön, för visst vill vi skörda till hösten?

Challengen: Att ta ett nytt initiativ om dagen gällande karriär. Exempel kan vara att söka någon kurs, skicka iväg CVt, kontakta någon samarbetspartner osv. Börjar ni fundera kommer ni nog komma på en hel del ni kan göra.

VILKA ÄR MED?
Förstå vad kul när vi sen i höst utvärderar vad som hänt! Ett om dagen, kom igen!

Gillar

Kommentarer