Spelar in minifilmdokumentär

Igår gjorde jag något sjukt roligt, jag och Martin - som filmade på Pureness plåtningen, spelade in en minidokumentär om min konst, det vill väga när jag berättar om den, när jag målar, osv. Så himla kul att få göra något så personligt, min konst betyder så mycket för mig. <3 Den har ju varit min terapi, mitt sätt att måla ut mina känslor, när jag inte vågade prata om dem.

Så vi filmade hemma hos mig, och lite utomhus, och avslutade med lite knäpp på kameran som ni får se redan nu. Magisk vibe. Vilken är er favvo? Ska bli så kul att se och visa er filmen sedan.
Kolla in hans insta så finns det länk till hemsida osv.

LOVE U

Shit vad bra det känns, att gå upp lite tidigare igen. Jag har nämligen bokat in mig på yoga 09.15 vilket man inte kan avanmäla efteer typ 07, så det är bara att hoppa upp och köra. Som sagt är det att boka in moment som sätter struktur för dagen som är a och o, för mig. Som pelare som skapar hålrum där man kan vara kreativ, istället för att leva i ett vaktum. Dessutom har jag sjukt mycket att göra idag. Jag har bokat ner mig till Spanien, vilket jag inser inte är lika lätt som det brukar. På psykiatrin har de inte längre drop in för att förnya medicin, och jag har hämtat ut min sista. Det är svårt att få tid. Dessutom måste jag ha med något reseintyg då den är narkotikaklassad. Så det behöver jag se över. Sedan har jag på nervägen till Spanien en mellanlandning i Oslo som jag nu fick höra kunde vara problematiskt. Så jag måste ringa till sas också haha, men det löser sig!

Gillar