STANNA HEMMA OM DU KÄNNER DET MINSTA FÖR ATT RÄDDA LIV

Gud, jag tycker det är en otroligt speciell tid vi lever i. På något vis känns det som att inget är på riktigt. Jobbtiderna är annorlunda, människorna är på nya ställen, och med precis varenda en har man samhället som råder gemensamt.


Det är mycket som syns nu, från nya perspektiv. Vissa människor tycker allt är löjligt, jag har hört det själv. Att det är töntigt att vi ska hålla oss inne, ah den åsikten kan jag verkligen inte dela. Men det ser annorlunda ut, alla bakar, jag har aldrig sett så många gå längs strandpromenaden och gallerierna ekar. Folk är med få människor, och som någon sa lär det nog komma en babyboom om 9 månader.

Jag undrar vad syftet är med vad som sker. Genomgående ser ser jag 2020s början som ett år av att snurra till det i grytan ordentligt, och det sker bara när saker behöver rättas till. När saker inte är på plats. Vad är det som behöver blomma, undrar jag.


Hur mår ni? Är ni rädda? Jag är inte ett dugg rädd för min egen del, men jag vet ju att jag är helt frisk och stark - däremot känner jag hela tiden i hjärtat kring alla riskgrupper, och jag jag tycker det är respektlöst att vistas ute sjuk. Såklart, börjar man bli hängig över dagen kan man ju inte hjälpa vart man står, men då är jag starkt beslutsam kring att det är saka vägen hem som gäller. Jag var hemma i 4 dagar med 37.2-7 liksom, men just för tanken kring att jag kanske bär något som skulle kunna vara dödligt för en annan. Liksom DÖDLIGT, det är allvarligt. Så i denna text om att lugna er med att det nog kommer en hel del positivt ur denna storm, så vill jag också skarpt uppmana till att inte vistas bland några människor om man känner sig det minsta krasslig. Man ska vara 10/10 för att vara ute. Orkar du träna, kan du hålla andan, då är det fine.

Och ett tips som jag delade på min instagramstory för att hålla igång med träningen; lägg fram yogamatta och Träningskläder så kan man gå dit och köra 5 min då och då! Liksom som nr man "hänger" på gymmet, så soft!

Gillar

Kommentarer