Stegchallenge

Även denna vecka har jag som challenge att se hur många steg jag kan gå, och framförallt handlar det om att slå min förra vecka, så bra grej att utgå och tävla mot sig själv. Förra veckan gick jag 109 4xx steg vilket är nästan 16K om dagen. Igår inledde jag på stadiga 21.5K så vi får se vart veckan slutar! Hur många går ni på en vecka?


Förmiddagen igår spenderade jag med en hel del praktiskt; mitt företag och hemmajobb för att sedan vid kl 15 möt upp Sally, Sofie och Nino. Det finns liksom inga ord för vad jag känner för dessa änglar och jag kommer nog alltid ha en väldigt speciell relation till dem. Sofie var den jag mötte först. Vi är lika gamla och skulle på vår första "on stay" tillsammans i Milano. Vi hade fått mail från en av våra bokare i Sverige där vi utbytt nummer. Jag hade redan kommit till Pola, som modellhuset heter i Milano, och plötsligt när jag sitter i en soffa utanför hissen sveper hon förbi dragandes med sin reseväska. Jag gillade henne från första sekund och kan inte förstå att detta är 6 år sedan nu! Under samma resa plåtade jag för Russian Elle, och på plats var en av modellerna Nino. Vid detta tillfälle hade Sofie och Nino inte träffats än, utan ett tag senare när jag åkt hem från Milano har de börjat träffas och Sofie hittar mig på en sidan i hans portfolio. Hur sjukt. Här har vi Sofie och Nino som for once håller hus i Sverige ett tag.

Sally var också med igår, och mitt första möte med henne var på fashion week i Sverige. Hon hade bil - classic haha, och vi fick skjuts till en casting. Senare har vi hängt i flera länder. Nu har jag faktiskt turen ha kvar henne i Sverige <3 Hon har ju köpt hus och hund nu med sin kille!!


Hur som helst gick vi till Pascal, stötte på Amanda <3, jag köpte en islatte och gick vidare till Observatorielunden. SÅ HÄRLIGT nu när man faktiskt kan hänga så mycket ute.

Efter detta så gick vi och satte oss på Lydmar Hotels uteservering.

Så trevligt <3

Gillar