summering av senaste tiden allt som ändrats under 2020

Ni skulle se min kalender - hur mycket jag planerat om, strukit och planerat igen. För att inte tala om tankar och känslor som kommit och gått. Liksom funderingar som suttit i sedan månader tillbaka vilka jag fått svar på, och oförutsägbara händelser som inträffat.

Under 2020 finns det inte en enda front i mitt liv som inte rörts till ganska rejält, och som jag skev innan tycker jag det är väldigt spännande att saker och ting ska svängas till. Jag vet knappt vart jag ska börja, men om man ser det utifrån följande aspekter:

Jobb, Utbildning, Karriär, Vänner, Kärlek, Hälsa, Familj, Pengar
, så har det hänt saker inom alla fronter. Det enda som är ett faktum är väl vart jag bor.


Låt oss gå igenom dessa punkter

☆ Jobb
- Jag vet av flera anledningar att detta kommer att förändras, bara att det inte riktigt är bestämt än hur fortsättningen ser ut. Finns flera roliga alternativ som kan bli aktuella. Återkommer när jag vet haha. Men vet ATT det kommer förändras. Redan relativt snart tror jag att det är lite förändringar, och från och med i vår kommer det INTE vara som innan.

Utbildning - Plötsligt börjar jag med stora steg närma mig slutet på min hälsocoachutbildning. Men vad som faktiskt HAR HÄNT redan nu är ju att jag sökt, kommit in på, testat och sagt bye bye till en kandidtutbildning.

Karriär - Detta har också gett mig en ganska exakt insikt i vad jag vill göra och utveckla och därför har jag ändrat mycket av mina rutiner och jobbar väldigt målmedvetet för detta.

Vänner - Vissa människor från förr har kommit tillbaka, andra hem till Stockholm och vissa har jag tappar av olika anledningar. På grund av hur jag behövt mig tid till att jobba med mig själv, men också på grund av vissa actions.

Kärlek - Detta är ett stort ord för mig så det handlar om allt från ens tankar och val till, till ens självkänsla till relationer. Men JA, denna del har också snurrats till. Jag har fått uppleva mycket, gått in i nytt och passerat, och därmed även fått möta mina egna sidor och sett saker jag vill och behöver jobba på.

Hälsa - Jag har ordentligt kommit in i min ADHD-medicin och hittat vägar så att jag mår riktigt bra. Jag har kommit i mycket större balans i mig själv och känner mig väldigt glad. Jag har varit frisk och känt mig starkare detta år, och som att jag hälsomässigt ser ut mer och mer som jag.

Familj - Med tiden som går öppnar jag mig mer och mer för min familj, även om man kan tro att de vet ALLT. Sedan händer det en del saker privat här men som också gjort att jag velat rikta min uppmärksamhet mycket hitåt.

Pengar - Trevligt nog har denna del faktiskt fått sig ett livet uppsving både på grund av mer jobb, oväntade aktier och bra placeringar. Tack tack för det. <3 ;)

HUR kan såhär mycket ha hänt på typ 40 dagar. Är det inte märkligt?

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Så spännande och roligt när det sker många förändringar inom olika livsområden, och fasiken vad skönt för dig att ha kommit in i "rätt" adhd-medicinerin. Kan tänka mig att bara det måste underlätta en hel del även fast det är många nya mönster och vägar att lära. Hoppas att du får en skitbra vecka 7! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina
greta
greta,
bästa bästa bästa du! Helt rättt, hoppas du cokså få en dunder vecka"!!!! <3
nouw.com/greta