Svar ang att bo utomlands

Godmorgon söndagsbarnen <3


Älskar att alla mina inlägg inleds med "godmorgon", men gillar att blogga mest på morgonen och då får man ju hälsa enligt hur tidpunkt.

Utöver att skriva här i bloggen igår, så bestämde jag mig för att vara 100% ledig igår, vilket var såååå skönt. Jag har inte haft en sån hel dag sen jag kan minnas. Så det var magiskt att ba glida med dagen, badade och käkade lunch med Ludde, för att sedan på kvällen picknicka. Idag ska jag för första gången sedan 2a April göra ett jobbpass haha, ska bli så kul. Ideal i Barkarby finner ni mig idag. Hur som fick jag några frågor ang kommande hänget i Marbella som jag ville ta upp.

Är det svårt att flytta och bo utomlands?
Alltså, jag skulle inte kalla det hela att jag ska flytta utomlands, mer bo i Sverige och hänga en del i Marbella, just eftersom vi har lägenhet där. OM man ska flytta någonstans där man inte redan har boende skulle jag först åka dit på semester en vecka och träffa hyresvärd, kanske söka jobb eller hur man nu ska göra. Att sedan bo på en ny plat beror ju helt på vart det är. Jag har ju modellat och därmed "bott" i Milano, Paris, NYC, Guangzhou, och Hongkong och där upplever jag att man lär sig väldigt fort hur man rör sig runt, även om det kanske tar några dagar innan man känner sig mer hemmastadd.

Svårigheten med att bo på vårt ställe i Spanien är att de ligger uppe i bergen, samt att jag inte har mina vänner där. Men planerar liter såhär: Jag drar dit en längre tid. Inleder med att åka med en kompis, har sedan några dagar själv, tar sedan ner nya kompisar ish, men vi får se.

Sedan tänker jag att jag cyklar mycket och ser det som träningspass, annars taxi som är ganska billigt, och vid lyckliga fall finns det tom Shuttle buss från våt boende ner i stan.

Sedan vet jag inte hur detta ser ut än då jag inte vet hur min jobbsituation kommer se ut. Inväntar lite uppgifter från andra, och jag vet inte hur bindande dessa är till Sverige än. Handlar om olika creator/assistentjobb ish.

Är det mycket att tänka på liksom och hur gör man för att börja leta boende (på ett säkert sätt - om du förstår hur jag menar?)

Hur man letar annat boende har jag sämre koll på, men som när många av mina kompisar bott utomlands hur de Rbnb vilket verkat funka toppen, och igen - jag hade typ velat träffa de jag hyr av innan, men här kan man ju tänka in placering. Typ bo i Marbella så har man nära till att handla någonstans, havet, restauranger osv.

Gillar