Tabell för sinnesstämningar + matchad aktivitet

Kolla här vad jag gjort.
Jag pratade ju innan om att jag vill disponera morgonen på rätt sätt, då jag tidigare nästan alltid bloggat morgonen, haft mysig och creative-time för att sedan behöva ta tag i to dos. Jag har med detta insett hur värdefull morgonen är, och hur jag kanske borde tänka om då jag upplever att ganska mycket större motstånd i att studera och checka av to dos under eftermiddagen.

Så idag för första dagen jag ändrat allt, i princip. Jag inledde morgonen med att skriva klart, avsluta och skicka in mitt course project i cirkulär ekonomi, så skönt. Och det var nog i detta jag insåg hur jag verkligen ville skriva ner en bra grundplan till mig själv för hur jag ska lägga upp dagen. Dessutom fick jag en otrolig boost av att "checka av" det jag verkligen behöver göra, tidigt på dagen.

Det blev ingen promenad (skrev denna lista nyss och insåg i detta att jag faktiskt vill lägga in en stund utomhus på förmiddagen. Och nu sitter jag här och pratar med er, på eftermiddagen, för kanske första gången. Jag trodde liksom inte det skulle gå, men jo, - SÅ bra.

Så i detta vill jag rekommendera er att skriva upp dagens olika sinnesstämningar, för att sedan kunna konstatera hur nu ska lägga upp dagen.

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,

Vilken bra lista!!! X

nouw.com/lifeofkile