Tecken på mobilberoende

OKej, jag tycker detta mobilskal var så fint att jag är tvungen att göra ett helt inlägg om det. Jag köpte min iPhone 11 i April och tänkte att jag tusan skulle ha ett bra skal, hittade Tech21 och så småningom detta lila-shimmriga skal, men som varit out of stock tills att jag fick det IGÅR. Det passar perfekt till min lila mobbe, och att det dessutom skyddar så bra är ju magiskt.

Sedan vill jag ändå lyfta något intressant med detta. För ca 2 telefoner sen var det en daglig aktivitet att tappa den, och det verkade jag inte varit ensam om. Men hur sjukt är det inte att man tappar den hela tiden? Jag tror det beror på att jag höll i den hela tiden. Skulle jag plocka ur disken höll jag den, skulle jag gå på toa höll jag den och skulle jag bära 10 grejer, blev det 11 då jag höll mobilen. Varför gjorde jag det då? Jo, för att jag uppenbarligen var beroende av den. Sedan tror jag även att man glömmer att hantera den varsamt. Vår dator är vi megaförsiktiga med. Låter stå på ett bord. Vi går inte över gatan eller på ICA med den.

Min nuvarande telefon har jag tappat 0 gånger. En gång föll den från en byrå där den låg, hade ställt upp den för en TikTok så tycker inte jag tappade den utan den glad iväg när jag hoppade på golvet eller något.

Jag tror att det är så FÖR att jag inte haft något skal, så har jag lärt mig att vara mycket mer försiktig med den. Jag tar inga risker, men sedan även hur jag använder den. Den hänger inte med överallt. Den ligger inte alltid framme. Den ligger oftast i min väska när jag inte använder den. Tycker allt tappande av telefonen säger något om hur beroende av den vi är. Lite intressant ändå.

Okej lovies, här är den på och idag är det åter igen plugg som gäller. Ska nu tunea in på Zoom. Puss

Gillar

Kommentarer