testar root pasta - glutenfri, low carb, vegansk

OKej WOW, hade inte gett ett fett WOW om jag inte menade WOAOOOW! Fick hem denna pasta/ris/nudlar precis idag och när det kommer till att likna pasta var detta det bästa jag provat. Grym konsistens och passar i princip alla förutom de skeptiska. Det gäller ändå att vara lite öppensinnad i livet för att inte gå miste om sånt här.HÄR KAN NI SPANA IN.

Den är framställd ur konjaksrot och är då fri från gluten, mjöl och ägg för den som är vegan eller känslig. Idag nu när jag skulle göra lunch testade jag fettuccine-varianten.

Till denna gjorde jag en tomatsås, med tonfisk, svartkål, kikärtor och solrosfrön. I all enkelhet men tänkte ändå dela receptet.

För 2 port behöver du behöver:


  • 1 pak passerade tomater
  • 1 pak kikärtor
  • franska örter
  • spiskummin
  • 1/2 buljong jag tog köttbuljong
  • salt
  • vitpeppar


  • 2 burkar tonfisk
  • lite svartkål att toppa med
  • lite solrosfrön.

Och för att tillaga detta gör du såsen på alla de mittersta ingredienserna, blandar med pastan och toppar med de nedre ingredienserna. Sjukt enkelt och väldigt gott. Upplevde även en väldigt behaglig mättnad. Säg till om du provar :D

Denna pasta för mig var mirakulös och ska testa med massa såser och rätter. Detta var mer en simpel plugglunch. Puss på er.

Gillar

Kommentarer