The body transformation

Vänstra bilderna är för ganska exakt ett år sedan och högra är nu .


Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta träningssnack inte uppmanar till någon hets, för det är det sista jag vill. Fokuset och poängen med dessa typer av inlägg är att förändring föder förändring. Jag hade aldrig lagt upp något sånt här i uppmaning till att räkna kalorier eller liknande, utan jag vill visa på att genom att man MÅR BRA kommer kroppen också må bättre. Skillnaderna är som nu ser inte helt sjuka, utan jag är starkare, snäppet mer tonad och känner mig mer peppad. Jag vill liksom att ni ska förstå att ångest, självhat och begränsningar aldrig kommer föda en långsiktig super-kropp-mind-någonting, det är kärlen som föder allt.

Jag har som jag tjatat om släppt på precis alla mina begränsningar, och försöker lägga till av bra saker & utmana mig. Nu äter jag precis allt, lite för mycket riskakor med smör kanske hehe men annars är kosten i balans, och lyssnar till kroppen.

Tidigare, för ett pr sedan hade jag alltid ont i magen, åt alltid för lite över dagen och en riktigt rejäl måltid kl 10...!

Skillnad gör skillnad, våga utmana. Älska dig själv, du är bäst! Det finns bara en av dig och det är du. Ta hand om detta, det är ditt ansvar.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer