Tiden skapar magi

Idag är det 1a juni! Vet ni vad det betyder? Jo, att det är sommar. Första sommarmånaden är här och jag har kanske aldrig längtat mer. Dessutom ska det om några dagar börja bli varmt igen här i Stockholm. Det bästa jag vet är att vakna en sommarmorgon och se hur lägenheten fylls av ljus, sätta på musik och brygga kaffe. För 1 år sedan hade jag och Gurra precis kommit hem från Spanien vid denna tidpunkt, där vi spenderade hela våren. Det var så magiskt att lämna när det fortfarande var snö och komma hem till sommaren. Sen är det en annan femma att jag började lyssna på julmusik i september pga överdos av sommar. Vi hade egentligen bara bokat biljett för två veckor, men hängde kvar i två månader.

Det är så intressant att titta tillbaka i tiden, och se vart man var då, och vart man är nu. Både jag och Gurra pluggade då och hade varit tillsammans i näästan ett år. Det är så annorlunda nu. Vi har snart varit tillsammans två år, väntar bebis om 4 månader, och jag avslutar min kandidatuppsats medan Gurra nu jobbar på ViaPlay. Jag tycker något utav det bästa sättet att hämta pepp och tacksamhet på, är genom att se vad som hänt under ett år, och sedan tänka vad det kan innebära för kommande år. Det blir så häftigt och tydligt. Förstår ni hur jag menar? Jag vet i alla fall att jag har en 8 månaders bebis om 1 år. Kanske har vi flyttat? Det är verkligen inte omöjligt och jag blir pirrig av att tänka på allt man kan uppleva och förverkliga i livet.

Nu längtar jag lite ihjäl mig till Spanien. Gud vad skönt det ska bli, men RIP all Aperol och alla drinkar som får vänta till nästa år, för då ska jag verkligen inte vara gravid. Vad ska ni göra i sommar? Vill höra allt!!

Gillar