Tips för hur man känner sig inspirerad

Bilder: Pinterest

Nu glider vi in i vecka 4 här i Spanien och vardagen är liksom på sin plats, även om den är snäppet vassare här. Dessutom har en av mina absolut bästa vänner Lina bokat ner sig hit i slutet av April så det är ju huuur underbart som helst.

Nu när vi börjar måndagen, som förhoppningsvis är en ny produktiv vecka inne i våren, ville jag passa på att dela lite inspiration. Mina senast sparade på Pinterest. Inspiration är ju något av det bästa, det ger så mycket till tankarna, kreativiteten och det efterföljande skapandet. Jag behöver ibland fylla på med inspiration för att kunna producera, oavsett om inspirationen kommer från en promenad, ett träningspass, en kaffe eller bilder på Pinterest. Känner ni själva någon gång att ni inte vet vad ni ska producera; fyll på med inspiration.
Mina bästa tips är:
- Ha härigt kompissnack
- Titta på film/serie eller läs en bok
- Lukta på något gott
- Ut och skapa intryck
- Träna skiten ur dig själv
- Gör en utmaning
-Titta på bilder eller konst
- Läs min blogg ;)

Ibland behöver vi bara skapa lite av ett nytt utgångsläge för att själva kunna producera. För att själva kunna lyckas. Här var lite bilder. Nu ska jag och Gurra köra ett svettigt pass på gymmet och sen bam, är man inne i den nya veckan.

Gillar

Kommentarer