Träna på gym?

Hej bästa människorna, bild = 100% status just nu! Luffar runt lite hemma, eller ja egentligen har jag suttit klistrad framför illustrator sedan kl 08 imorse och nu känner jag verkligen att jag måste upp och hoppa samtidigt som jag har en del plugg. Men, jag tänkte dra till gymmet - vad säger vi om det egentligen?

Coronismittan har ju escalerat totalt och ja det är verkligen viktigt att göra uppoffringar, men efter den ångest jag skapade i våras under coronan och jag bestämde mig för att INTE träna, så känner jag att jag nog kommer fortsätta göra det. Såklart tvättar jag maskinerna osv. Jag tror att det är viktigt att vi alla prioriterar vad som är viktigt att få ha kvar, men sedan kämpar lite extra på övriga punkter.

Sedan har jag ett litet erkännande, jag har ju sockerfri vecka men igår var vi på middag och då bjöds det på glass som jag tog del av, och jag tänkte för mig själv vad som var syftet med målet: jo att inte hemma gå och äta godis osv så ofta, och resten av veckan tycker jag att jag skött mig utmärkt så jag tänkte att vad tusan, egentligen "behöver" jag inte lära mig avstå från socker, utan jag tyckte att det var trevligt och gott i sammanhanget.

Nu ska jag faktidkt ta mig tusan träna, massa kärlek till er och hoppas ni mår bra <3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer