Transformeras

Nu är vi inne i en period som är lite av ett skifte känns det som. Denna vecka avslutar jag en delkurs, som jag faktiskt precis skickade in min tenta till, med softaste, trevligaste, härligaste grejen någonsin: två dagars marginal. För att poängtera: 49 timmars marginal, unlike myself! Kanske är det detta som är den nya grejen för detta nya skedet? Hade alltså kunnat sitta och skriva till fredag men på grund av att jag i princip hoppade över helgen är man nu k l a a a a r. Vad innebär detta då? Jo: nästan gratis tid till att njuta och annat viktigt såsom vårat projekt på Berghs med Scandic!

Nästa vecka kommer skolan på JMK dessutom påbörjas på plats. Helt nytt. Dessutom lever jag min sista vecka som 25. Firandet av livet som 26 påbörjas redan på fredag (trots min födelsedag på lördag) och min prins Gurra har sagt till mig att jag behöver vara tillgänglig från fredag klockan 12. Förväntningarna är nu skyhöga ska ni veta. Förväntar mig pussar, sång och tända ljus. Får jag det har alla förväntningar överträffats. Sen är ju övrigt uppenbart. Att man vaknar som en helt ny människa osv. Gud vad spännande!

Har börjat vinterspacea till lägenheten med ljusslingor, och utöver det har jag invigt mitt nya träningsset från björn borg, som är snyggaste någonsinn,

Höstpromenader. Så trevligt.

Nej, nu vet jag min nya transformation. Håller på bli en princess skater girl.

Ordning och reda är det bästa jag vet. Då kan det bli såhär trevligt. Och sen till bild på mina nya träningskläder på det. Tyckte den passade in fint här i inlägget.

Och så krispet igen Krispet.

Krispet.

Gillar