Tuna sushi
En inte alls pjåkig lunch.
Du behöver:
1 noriark
1 burk tonfisk
1/2 msk sesamolja
3 msk hommus.
En nypa riven ingefära
En nypa riven pepparrot
Färsk koriander
1/2 lime
1 msk tamari
1/2 morot
groddar
Blanda tonfisk, sesamolja, hommus, ingefära, pepparrot, koriander, lime och tamari. Lägg noriarket på en skärbräda. bre på röran, men spara några centimeter i kanten. Hacka moroten i strimlor. Lägg på moroten och groddarna. Rulla ihop arket. Kyl ned ca 10 minuter innan du skär upp sushirullarna. Servera med lite goda grönsaker.

You need:
1 nori sheet
1 can of tuna
1/2 tbsp sesame oil
3 tbsp hommus.
A pinch of grated ginger
A pinch of grated horseradish
Fresh coriander
1/2 lime
1 tablespoon tamari
1/2 carrot
sprouts
Blend tuna, sesame oil, hommus, ginger, horseradish, coriander, lime and tamari. Put the nori sheet on a cutting board. Spread out the mix, but save a few centimeters of the paper. Chop the carrot into strips. Add the carrot and the sprouts. Make a roll out of the nori. Cool down for 10 minutes before cutting the sushi roll. Serve with some nice fresh veggies.