Tuna sushi

En inte alls pjåkig lunch.

Du behöver:

1 noriark

1 burk tonfisk

1/2 msk sesamolja

3 msk hommus.

En nypa riven ingefära

En nypa riven pepparrot

Färsk koriander

1/2 lime

1 msk tamari

1/2 morot

groddar

Blanda tonfisk, sesamolja, hommus, ingefära, pepparrot, koriander, lime och tamari. Lägg noriarket på en skärbräda. bre på röran, men spara några centimeter i kanten. Hacka moroten i strimlor. Lägg på moroten och groddarna. Rulla ihop arket. Kyl ned ca 10 minuter innan du skär upp sushirullarna. Servera med lite goda grönsaker.

You need:

1 nori sheet

1 can of tuna

1/2 tbsp sesame oil

3 tbsp hommus.

A pinch of grated ginger

A pinch of grated horseradish

Fresh coriander

1/2 lime

1 tablespoon tamari

1/2 carrot

sprouts

Blend tuna, sesame oil, hommus, ginger, horseradish, coriander, lime and tamari. Put the nori sheet on a cutting board. Spread out the mix, but save a few centimeters of the paper. Chop the carrot into strips. Add the carrot and the sprouts. Make a roll out of the nori. Cool down for 10 minutes before cutting the sushi roll. Serve with some nice fresh veggies.

  • MAT

Gillar

Kommentarer