Update

Igår försov jag mig - hoppade från sängen, passerade kaffemaskinen, in i kläderna och upp på tåget. Att därför kunna sitta här nyduschad med min kaffe, ett tänt ljus och en vy av en helt snöig gata, är guld. På riktigt, det är det bästa jag vet. Jag har alltid älskat mina mornar, det finns en magi med att vakna och leva lite före alla andra. Det finns ett stort utrymme för lugn, många sitter hemma framför nyhetsmorgon, kanske ligger kvar i sängen och för mig är den känslan så mysig, att inget riktigt börjat.

Efter jobbet igår, efter jag hade handlat, fixat lite datorjobb så fick jag ett helt otroligt städryck. Dessa gillar vi. Liksom på nivå att våttorka hela badrumsgolvet, duschväggarna, slänga sopor, flytta, ställa fint, ja det är så härligt när det är städat haha. Funderar på att kolla lite inredningsdetaljer på lördag, typ ljus, kanske nya handdukar, någon julig historia osv. På söndag är det ju för tusan 1a advent.

Veckan har varit helt otroligt fullsmäckad, fast på ett kul sätt. Det är black week, varpå jag jobbar 5 dagar i butiker, varav 4 dagar på iDeal, vilket är superkul. Idag smäller det. Jag öppnar butiken i MOS och jag är nästan pirrig. Det kommer vara SÅ mycket och jag är så otroligt tacksam för mina ADHD-piller som förenklar till ett annat typ av liv. Utöver mina 5 pass har jag lagt upp 3 stycken samarbeten på instagram. Med iDeal, Chiquelle och Stronger. Att filma en liten video är verkligen inte bara att filma en liten video. Nej det tar tid. På lördag har jag ett samarbete jag måste skicka in, vilket jag fick produkter till i förrigår och därmed ska filma/fota på lördag. Det har även varit event och en del eget jobb, typ som att jag spenderar två timmar på min kära blogg varje dag. PUSS MINA ÄLSKADE. Ville nog helt enkelt bara ge en redig update och känna mig lite duktig för allt detta.


Ha en jättefin fredag.

Gillar

Kommentarer