Update från kamerarullen - helgen i bilder

Det var lite miss out av blogg i helgen, eller igår - och jag tänkte därför köra en "helgen i bilder", inget fancy bara kamerarullsShit.

BLACK FRIDAY hände. Jag jobbade på iDeal of Sweden i MOS, 9 h och en kvart som var väldigt intensiva, men på ett så otroligt rolig sätt. Min medicin har verkligen räddad mig. Hade utan denna zoonat ut efter en timme. Nu var det verkligen allll in. Tog totalt 15 min rast, och butiken besöktes av slash-ten kontoret, iDeal, filmare och det var en massor kul som hände. Ett riktigt pådrag. Dessutom hade alla som handlat chans att få skjuts hem/därifrån, då de hade ett eventteam koppat till detta. Roligaste dagen i butik jag varit med om. Efter jobbet åkte jag raka vägen hem till min familj och min gudmor som var på besök, en jättemysig kväll.

Jag vaknade lördag morgon och var LYCKLIG över solen. Visste ni att det innan i lördags hade varit totalt 4 h sol i November. Tidigt på förmiddagen hämtade mamma och min gudmor upp mig och vi åkte till Ulriksdal. Magiskt julmys <3

Under tagen var jag tvungen att jobba. Skulle filma samarbete, fixa och skicka in. Jag myste och drack kaffe i sängen.

Kvällsplanerna han ändras både en och annan gång för den kvällen, men vad som inställingarna under längst tidsperiod pekade på var:

loveu haha

Dessa ändrades så småning om och dessa bilder ger nog bättre indikationer på kvällens utfall.

tt bStan skulle göras och så blev det också. Det bästa och enda jag har att bjuda på från kvällen kommer här:

Jag kom hem klockan närmare 5, sov samma antal timmar, gick upp, och det hände en del privata grejer varpå gretchen fick genomleva en tuffare tag. Det var söndag och det bar till iDeal igen och jag jobbade stängning i Gallerian. Nu är allt toppenbra igen <3 Kom i alla fall hem, och var högt medveten om att det var första advent, så jag köpte glögg, hängde upp min julstjärna och lagade spagetti och köttfärssås. Det var SÅ gott. Hade sjukt nog inte ätit på 11-12 timmar, så denna rätt satt trEvligt. Hade som sagt en tuff dag, men försökte vända detta, acceptera hur jag kände och avsluta på topp.

Hoppas ni hade en JÄTTEBRA helg och får en ÄNNU bättre vecka. I eftermiddag kommer min veckoplanering upp.

LOVE U

Gillar