update från kamerarullen - veckan i bilder - dålig hy, TP och vänskapskärlek.

En HELT sjuk händelserik vecka har passerat, och jag började fundera på om det faktiskt bara gått en vecka sedan Astrid kom, vilket det hade. Så vi börjar i söndags, jag hade fått KATASTROFDÅLIG hy och Astrid kan that shit och vi gjorde aniktsmaskar från japan, funkade HUR BRA SOM HELST.

Det blev måndag morgon då detta inlägg egentligen har för startdatum att börja, och vi tog den soligare vägen in till stan. Eller ja, vi tog pendeln men det kändes soligt.

och mötte upp Cecilia på Pom & Flora för en frulle.

Den frullen såg ut såhär, alla var nöjda.

Med en fortsatt lysande sol drog vill på en promenix och bokade klipp och färgtid åt mig på Koivisto Karlsson. Det är nu på tis och ons its gonna happend.

Sedan på eftermiddagen plåtade jag med Oyster för att sedan möta upp Astrid hemma och somna tillsammans. <3

Det blev tisdag och vag var uppbokad på jobb hela dagen. När kvällen nalkades mötte jag upp Sally och Astrid på middag på Ling Long.

Det blev onsdag morgon vi åt en jättemysig frukost innan Astrid begav sig mot Arlanda och jag hade en totaled chilldag. Minns inte ens vad jag gjorde men jag tror jag tränade, kollade på skor och uppenbarligen stängde av hjärnkontoret för minnet härifrån är totaldött. Juste jag var i mitt möte också som jag går på då och då.

Dagarna efterföljdes av jobb. Ett härligt träningspass där jag stod 10 min i varierad planka avklarades också.

Så jobb tors, fred och lör och på fredagkvällen kände jag bara GIVE ME A FKN BEEF så jag drog hem till mina päron och åt middag, drack lite rödvin som jag fortfarande egentligen tycker är äckligt trots att det ligger min far så varmt om hjärtat, och spelade spel.

Jag fortsatte i samma spår - med jobb 9 -18 och drog efter jobbet till Gärdet med Sara som också jobbar på Slash.ten. Det blev en hejdundrans kväll innehållande mycket av allt. Har aldrig varit så bakis i hela mitt liv typ. Blev en liten TP där på morgonkvisten.Sorry för detaljerad info.

Här tror man ju att bakisheten ska ha tagit en med sådan storm att man man ligger död hela söndagen och detta inlägg får en punkt, men ikke så var fallet. För JO, det var min kära brors tur att fylla 20, så ringelrostig blev jag upphämtad på söndagsmorgonen för att sätta mig 3 härliga timmar i bil. Hann under den tiden fundera både en och annan gång på om frukosten låg stabilt i magen eller inte. Funderade fram och tillbaka på om jag skulle köra en till TP för att slippa en UTP (un tactical puke) på restaurnagen. Men tog mig i kragen och köpte en matcha på vägen som blev räddningen istället. Även Astrid fyllde år GRATTIS HJÄRTAT. <3

Framme i Linköping mötte vi upp denna skrutt + typ 17 år , vi hade även farfar med oss som en överraskning och drog och käka på en restaurang Ludde hade bokat.

Det var gott. Bakisgretchen käkade typ allt sitt och hälften av alla andras.

Det var denna veckan. Nu är det måndag och jag laddar för en ny, snäppet lugnare med mer fokus på träning och min hälsocoachutbildning. PUSS hjärtan <3

Gillar