update från kamerarullen

En megaupdate från veckan kommer här.

Veckan började som de flesta brukar, i måndags, här är min frulle - hälften havregrynsgröt, hälften chokladhavregrynsgröt med ett halvt liv tahini och yoghurt.

Har gjort två magiska yogapass på Josefin Dahlbergs youtube , samt klarat nytt rekord i plankan på 6.29 min och blivit fett stolt över mina nya rutor på maggen som syns om jag böjer mig lite och spänner så in i helskotta haha.

Någon gång i onsdags var det sol???! Tror även detta var lite av grunden till kommande bild.

Fick någon typ av allergisk i torsdags/fredags, för någon dag sedan, nös ca 250 ggr skulle jag tippa på, ögonen rann som någon hade dött och jag har aldrig upplevt att en näsa kan producera så mycket snor. Har snytit mig så mycket att min näsa börjat fjälla. Jag ringde våran husläkare och hon trodde nästan säkert att jag blivit allergisk mot pollen, rådgav mig köpa allergitabletter och dessa hjälpte totalt! Har inte nyst en enda gång sedan första tabletten, även om jag fortfarande haft lite nästäppa. Problemet nu är att jag ska göra allergitest den 27e, och inte får ta dessa tabletter en vecka innan. Jag överlevde knappt en dag, jobbet var ju en mardröm och att nysa så fort jag pratade kändes inte optimalt. Vad gör man??

Min mamma fyllde i fredags 55, vilket firades med att brorsan kom hem och middag på kvällen.

På lördagen, igår, drog vi i familjen till en vinbar vid Odenplan som hette grus grus, magisk! I min mening något utav det bästa en lördagskväll <333

Kolla bara på detta. Någon sinnessjuk burrata, sallad med grönmögelost osv. JAJA.

Det var även kött, bea och

karamelliserad glassssss :'). Idag är det söndag, jag har slaggat hos mina päron och ska ta en promenad i regnet så småning om. PUSS

Gillar