Update från kamerarullen

Har ni börjat hänga med? Det är söndag - och det betyder att vi kör en härlig skroll i kamerarullen och ser vad jag fått med från veckan. I måndags kom Pellen till Stockholm och med henne känner jag tveklös överlycka så det var UNDERBART. Om jäkeln får bort sin halsont har jag en sovkamrat imorgon <3

Pellen fick även ett love letter från mig, muhu gosan fällde tårar, nästa jag med <3!

Jag har fortsatt mina mornar med kort, BÄSTA BÄSTA BÄSTA <33333

OCH SOL SOL SOL, denna vecka har SOLEN KOMMIT! SOlen MÅSTE VARA ANLEDNINGEN TILL VARFÖR JAG SKRIVER MER VERSALER. GLAD :)

Har även köpt braxor, GULA, som SOLEN :))! Har också haft de nästan VARJE dag sen dess, gör alltid så. Älskar en låt och lyssnar på den varje dag tills jag tröttnar, älskar ett plagg använder det varje dag... :) Byxorna finns på Bikbok och obs på spegelbilden bär jag en strlk större, så det stämmer att de ser lite olika ut på bilderna.

Fick även hem TJUGOFYRA sproud-drycker TACK TACK TACK <3 Dricker barristavarianten i kaffet just nu, MAGISK.

Sen blev det helg.

Och vad vore väl en helg utan en kaffe i SOLEN?

Solen ger mig SÅ MYCKET energi, tack för det.

I veckan som kommer är det väldans uppbokat. Imorgon Måndag kommer kanske FÖRHOPPNINGSVIS Pellen, till tis. Sedan ska jag hinna mysipysa med Amanda på Tisdag. Onsdag ska jag kolla upp min pollen, + ha HELHÄNG med Lina. Sedan jobbar jag TIDIGT Torsdag och Fredag, och sen på Lördag kommer Hanna hem från Thailand snacka efterlängtat, vi ska dricka vin, sen jobbar jag både Lördag och Söndag och i bästa av världar kommer öven Astrid upp till stockholm och ska bo hos maj!!

Gillar