Update från kamerarullen

Måndag morgon!
Älskar nya veckor, det är lite att hjälpa hjärnan till att ba: NU KÖR VI LETTSSGOO!
Jag vaknade imorse hos mina föräldrar, efter att igår ha ätit hemmagjord pizza där och avslutat kvällen framför Maria Wern som fullkomligt skrämde skiten ur mig, vilket resulterade i att jag inte vågade gå hem haha. Jag tycker också det finns något härligt i att vakna, hoppa i kläder och bara gå därifrån, få en kvarts frisk promenad och sedan komma hem till mig, sätta på kaffet och så är det work mode som gäller. Att komma igång snabbt är något av det bästa!

Hur som helst vill jag visa lite från de senaste dagarna, så vi börjar uppifrån. Min kompis Josephine har ett trosmärke som heter Pticoat, vart jag fick trosor ifrån, OMG, jag DÖR så fina! Provar ut lite modeller åt henne och hon fixar verkligen så aaaaallla kan ha trosorna, oavsett kropp! Händer massssa kul med hennes företag just nu! KOLLA IN HÄR!

Sedan skulle jag i fredags iväg på brunch med Hasini och Olivia, och vi testade A la lo Café. Vet att folk kommer fråga vart man hittar stället, och det ligger på Birgerjarlsgatan, nära Odengatan! 77 har jag för mig, men googla!

Det var mkt bra. Stor tumme upp åt att de har färska frukter och bär. 75 kr bowlen kostade de. Här har vi katten Olivia.

Jag och fina Hasini, och de olika bowlsen. En grekisk yoghurt med mango, granola och granolan var SÅ BRA. Sedan den längst till höger är banana nice cream, har jag för mig, med PB-sås.

Sedan i lördags gjorde jag något dröööömkul, vilket var att spela in en minidokumentär om min konst, med Martin Öberg. Så här ser ni lite när det riggas!

Hann nästan bli klar med denna tavla som jag målat i 40 vekcor haha!

Och här har vi något gott ätbart som jag åt som ett snacks igår em: tomat: buffelostmozzarella, basilika, chiliolivolja, chilifakes och balsamvinäger.

Trevligt trevligt!

Gillar

Kommentarer