Uppföljningen

Nu ska ni få höra uppföljningen på gårnattens, liksom morgonens drama.

Med 99% säkerhet att iPaden var stulen, gick jag under morgonen och ströfällde tårar i väntan på att få bekräftat att iPaden inte var på gårdagens sista casting. Plötsligt plingade det till. I called back and they have an iPad...

Hjärtats speed dubblerades. Några få minuter efter det mailet var jag ute ur huset. Skakig skyndade jag mig mot castingen. Korrekt, där var den. Jag kan inte annat än att säga tack gud för denna gång.

Innan jag fick reda på att iPaden var på castingen, var jag närmast intill säker på att den låg i händerna hos en tjuv. Anledningen till att det kändes så jobbigt hade inte bara att göra med att jag var en iPad fattigare, utan även att jag trodde att den var stulen alternativt att jag hade glömt den.

När jag var yngre, hade vi en natt inbrott. Det gjorde mig rädd, på riktigt. Det kändes integritetskränkande och jag kände hur all kontroll togs ifrån mig. Det kändes som jag plötsligt inte kunde kontrollera mitt eget liv. Denna känsla väcktes åter igen när jag trodde iPaden var stulen. hemskt. Nu var den inte stulen, utan jag hade faktiskt glömt den på castingen, vilket kan reta mig oerhört. ATT jag glömde den. Denna gång hade jag tur.

Så, den ytliga faktorn står nu återförändrad även om den på sin tur han dra i en massa jobbiga tampar. 

Gillar

Kommentarer