Upplever ni kaos? Det kanske behövs för att skapa magi

Jag har nämnt det förut, men jag minns det som att vi alla peppade järnet för 2020, och nu står vi i 2020. Hur går det då? Jag tror det är många fler än jag som känner att "JA VA TUSAN HÄNDER?" som har haft det tufft eller svårt, genomgått något och känt sig osäkra och jag vill därför dela lite tankar kring detta.

Jag tror fortfarande att 2020 är vårt magiska år, trots allt som sker på personligt plan, men också med tanke på Corona, märkliga politiska situationer, miljön osv.

Vad jag tänker extra mycket på nu är att magin ofta händer långt utanför vår comfort zoon.
Jag upplever att 2019 var ett år av lugn och trygghet där jag cirkulerade kring i min trygga cirkel, och vi gör gärna det, för det är just bekvämt. Personligen behövde jag repa mig och komma på fötterna.

I år tvingas saker ske. Det som skapar magi behöver inte alltid kännas som magi eller inledas med magi. Resultat kommer av händelser. Nu när ca allt i mitt liv är upp och ner så försöker jag se det som att "OJ vad spännande, vart har detta landat om 3 månader?". Jag tänkte dra lite olika scenarion ni kan ha varit med om och ge en förklaring på varför det som känns omruskande och jobbigt i stunden leder till något positivt.
Liksom jag kan nästan förundras av hur mycket knasiga/jobbiga saker som skett, för att jag är spänd på att se vad som BEHÖVER hända för det bästa möjliga.


1. Du har blivit dumpad/gjort ett uppbrott -->
OKEJ det är nu det händer? Blev du dumpad var det dags att avsluta det som faktiskt inte var 10/10 för att ge det utrymma att komma. DU kanske tror att det var 10/10 men bara den faktorn att den andra personen inte vill gör att det inte är fullpott. Söker du 10/10 har detta scenario skapat utrymme för att du ska kunna använda dina erfarenheter, det du lärt dig och få något bättre.

2. Det sker något tokigt med ditt jobb i form av att du får sparken/du säger upp dig/du inser att du vill något annat -->
Åter igen är alla dessa scenarion som leder dig vidare. Inget kan bli bättre utan förändring. Får du sparken var du inte rätt för rollen, säger du upp dig var du inte heller rätt för rollen eller så behöver du säga upp dig för att inse vad du faktiskt vill, och denna insikt kommer kännas efterlängtad om du gör det och ångrar dig.

3. Du får reda på något hälsoproblem --> Okej detta är inte så kul men plötsligt nu får du reda på vart du och din kropp står och har möjlighet att behandla din kropp som den förtjänar. Får du ett hälsoproblem har du förmodligen slarvat med något om det så gäller stress, kost, välmående och detta är din kropps sätt att be sig tänka om.

Någon som känner igen sig?

Gillar

Kommentarer