Use structure to create your dream

Hej babes! Jag lär knappt vara den enda med stora drömmar här, visst är ni drömmare? Visst har ni visioner och saker ni skulle vilja göra till en verklighet? Jag har ibland kunnat få så mycket inspiration att jag närstan känt att jag tappat bort mig i det och blir helt stressad av vad jag ska börja med. Har suttit med 5 fönster öppna på datorn. Skriver blogginlägg i ett, lyssnar på min utbildning i ett annat, samlar bilder i ett tredje osv..! Hur som helst bestämde jag mig för några veckor sedan att verkligen börja konkritisera och strukturera. I denna bok ni ser här överst skriver jag in allt som rör mina visioner inom mina olika områden; bloggen, instagram, mitt plugg och mitt spirituella och hjälpande jag. I varje område har jag gjort en mindmap där jag gjort en cirkel kring vart jag vill komma, för att sedan dra cirklar tillbaka till hela vägen vart jag står nu, för att se vad jag kan göra för att komma framåt.

Sen har vi denna bok som inte alls är för karriär eller liknande utan enbart för mig själv och min själ. Jag tror det är viktigt att ha båda delarna inne för att jobba i balans. I denna kan jag också rita, skriva citat, tankar och reflektioner.

Här under har vi min almanacka, där jag skriver in vad som händer och eftersom jag klargjort vad jag behöver göra i översta boken blir det det lätt att planera in vad jag ska göra.

För övrigt har det varit lite frågor om vart min matta är ifrån och den är ifrån Ellos (ad) vilken ni hittar HÄR (ad). Älskar den, den ger så mycket harmoni.

K ä r l e k t i l l e r <3

Gillar

Kommentarer