Utbildningsfunderingar

Jag har fått en liten uppenbarelse till följd av mina vänners valt till hösten och skulle vilja be om lite råd. Som ni vet har jag eget företag och jobbar just nu med min blogg, instagram och att utveckla Phoëbe, och det ligger i mina drömmar att jobba väldigt eget/att jag kan styra i ett kreativt format.

Så, det som hände var att en kompis har börjat läsa på Hyper Island vilket fick mig att tänka igenom det som alternativ.
De har några utbildningar som låter riktigt intressanta, vilket är: Digital Media Creative, Content Developer, AI Business Consultant och Design Lead.

Men, i detta kom jag till insikt om vad jag sen år tillbaka kollat lite på vilket är Art Director/ Copywriter på Berghs. Men, jag har liksom kommit fram till att den varit för dyr.

För skillnaden är att Hyper Island är gratis för Nordiska studenter, medans AD/Copywriter ligger på 188 000kr. Båda skolorna är CSN-berättigade. Men beskrivningen på AD/Copywriter träffar mig rakt in i hjärtat. Som Ludde sa, gäller det ju lite att SKA man betala 188 000 för ena när den andra är gratis kräver det att den som ligger på 188 000 ändå är ganska mycket bättre passad för MIG.

Vad tror ni. Har ni några som helst reflektioner eller råd?

  • LIVET

Gillar

Kommentarer