Utvärdering av ADHD-medicin

Hej fredag <3

Ville bara sitta in insett lite packat schema och visa dessa bilder jag plåtade med Moa Andreasson och Ina Palm på make.

Hur mår ni? Jag har fått reflektera en del över mitt mående efter att ha gått in i att ta medicin, och jag mår liksom toppen över dagen, men upplever den väl kort verkande och upplever en ganska jobbig känsla när den går ut., samtidigt som jag blir tacksam över att jag inser att jag slipper känna mycket som tidigare legat i mig dygnet runt. Dessutom blir det tydligt för mig hur så mycket av det jag lurar mig till att må dåligt över bara är mitt huvuds många överanalyser. Liksom dagtid är ångest avlägset, men igår kväll gjorde jag en meditation och fick möta mina tårar för första gången på em längre tid. Kontrasten är lite väl stor.

Nu tar jag lägsta möjliga dos, och snart har jag återbesök för att utvärdera medicinen, och de jag vill tro att en ökad dos hade hjälp mig desto mer. Jag har ju inte någon som helst ångest när jag sover och kunde medicinen räcka till dess tänker jag att det vore optimalt. Nu längtar jag vid klockan 8 till morgonen efter, då vet jag att vissa inre upplevelser släpper.

Ska hålla er uppdaterade på detta, tycker trots allt det är fantastiskt vad ett litet piller kan göra.

puss

Gillar