Utvärdering av förra veckans mål

HEJ bääästa ni! Igår funderade inte portalen på hela dagen så därav den uteblivna bloggen, fruuustrerande! Hur som helst hade jag 3 mål för förra veckan, vilka var

- Meditera varje dag
- MAX 4 h skärmtid om dagen
- Gå ut det första jag gör varje morgon ett liitet tag


HUR GICK DET?
- Jag mediterade 6/7 dagar gjorde jag en guidad meditation. Igår GLÖMDE jag, men jag målade däremot igår, vilket för mig är precis som meditation. Sedan gick jag hemifrån igår mitt på dagen efter att jag hade målat, lämnade mobilen hemma, och kom hem igen vid 21. Så jag varken höll på med telefonen på typ hela dagen och målade, så jag upplever en meditativ känsla över dagen. Samt att jag gick flera km utan telefon vilket också är en typ meditationsövning. Tankarna börjar strömma.

- Punkt 2 klarade jag. Snittade på 3.47h - men detta var lite svårt alltså. Var tvungen att "spara" skärmtid haha. Nu ska jag fortsätta ta med mig att använda mobilen NÄR jag behöver den. T.ex har jag inte spelat in så mycket TikTok, vilket jag ändå vill göra, då detta tar minst 1 h mig per film, och jag känner ju inte direkt att detta är "skärmtid", samma sak gäller att filma när jag målar. Sätter iPhonen någon annan stans och målar, räknas som skärmtid men är ju inte skärmtid. Tittar ju inte ens på telefonen. MEN, jag har lärt mig att gå hemifrån utan telefonen och mer prioritera det som fyller en funktion för mig. Verkligen jättebra. TIPS.

- Yes, 3e punkten har jag gjort och är en väldigt härlig start på morgonen måste jag säga. Liksom ibland 3 min, ibland 10 min. Gjort även idag och kommer nog göra i regel.


Och som jag sa har jag börjat måla igen. Något av det bästa jag vet, egentligen.

Här har vi den pågående processen.

Vänster är i förrgår, höger igår.

Nu känns det ju högst rimligt att sätta ett nytt mål, och då går jag till mitt personliga projekt, och det är att lägga 1 h om dagen på detta.


Vad vill ni få ut av midsommarveckan som kommer? <3

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vad är det för meditation du kör på? Har så svårt att hitta en bra som känns okej liksom (går efter guidade på YT), försöker själv göra det varje dag! Måla är som terapi det också <3 heja dig!!
nouw.com/emmaengstrom
greta
greta,
ÅHhh jag kan göra en lista med olika meditationer i ett blogginlägg och skriva om dem!!! Du är bääst <3
nouw.com/greta