Vad är egentligen viktigt?

Vet ni, det är så sjukt, jag upplever att jag bloggat så dåligt, och har byggt upp en lättare ångest i att kolla statistiken, då jag verkligen har trott att den ska stå på 0. Höll typ andan när jag gick in och blev så lättad, haha.


Just nu försöker jag i alla fall utmana mig för att komma uppåt. Idag ligger jag på plats 53 av Nouws bloggar i Sthlm och sätter här och nu mål om att komma upp på top 10 - hur fett vore det inte? Vill även tillägga att jag 23e april låg på plats 300, så denna klättring är jag superstolt över. Måste bara 4-dubbla statistiken, igen! Vad gör man? 4 ggr så många inlägg, 4 ggr så bra kontent eller vad... hjälp mottages gärna! Håller er uppdaterade. Vill även tacka er som följer min instagram, som i förrigår fick 10K. Ska inte ljuga, det har varit ett mål sedan flera år tillbaka.

Varför vill jag komma upp då? Varför är det viktigt? När jag började komma till insikt om mina mål, handlade det nog mycket om att jag ville känna mig cool. Hur patetiskt det än låter är det sant, och förmodligen är det för att jag känt mig så jäkla töntig under stora delar av min ungdom. 10K var lite en verifiering i mitt huvud, vilket jag nu egentligen skiter i. Att däremot ha nått ett mål, är jag stolt över. Kan jag gå från 2000 följare till 10000 följare borde jag kunna gå från 10000 - 100000, förstår ni? Och igen, varför är detta viktigt då? Jo, för att jag finner min största lycka när jag får vara så oberoende och spontan som möjligt, när jag upplever frihet och kan disponera min tid. När jag får ledas av idéer som kommer till mig och göra något utav dem. Ser ni bilderna ovan? Eh dum fråga, klar ni gör, menar mer; titta på dem. Det är på Puento Romano, i Marbella. Där vill jag vara. Jag vill vakna under solen, doppa mig i poolen, åka något dygn till Tarifa, dela mina upplevelser och tankar med er, utan att detta ska kallas semester. Jag vill hjälpa, lyssna, och ha gemenskapen som börjar komma här. Jag typ ÄLSKAR er. Ni fattar grejen. Så därför, är det ett mål för mig att komma upp på top 10, osv. PUSS ni ÄR bäst.

Gillar