Vad betyder egentligen nyår? - Signa upp dig på mitt nyhetsbrev

Det är snart nyår hurrni! Men vad betyder det egentligen? Jag känner att tolkningen har blivit lite sned. Det det egentligen betyder är ju att vi går in i ett nytt år, en ny tid. Hur vill vi göra detta? Ja, det är upp till var och en av oss och jag tycker alla val är okej, såklart.


När vi var små brukade vi vara 3 familjer som turades om att styra, varpå alla kom och bidrog med varsin rätt av förrätt, varmrätt och efterrätt. Det var fina vänner, god mat någon timmes filmsekvens för att spendera tiden fram till klockan 00. Det var en fin kväll.

Sedan har tiden rullat på och hemmafester, middagar och dylikt har guidat mig igenom mina nyårsaftnar. Och även om jag haft det riktigt trevligt, har jag också upplevt en grovt stor press ATT göra något på nyår och jag vet att många känner detsamma.

För mig har det för det första rört sig om att jag inte har ett specifikt gäng, så mina vänner är aldrig samlade på samma plats, och när just nyår ofta går ut på att man bara ska samla ihop massa vänner har jag ofta upplevt dåligt samvete i var jag ska ta vägen. Jag känner att hela nyår (även midsommar) har blivit lite i snett i förhållande till vad det är. Jag tycker att vi ibland söker tillfällen att HÄLLA i oss alkohol, snarare än att uppskatta tillfället i sig och boosta det. Jag har gjort detsamma, men FÖR att man ska, inte FÖR att det är vad JAG egentligen vill.

Jag känner en enorm pepp till 2020. Jag har fan i mig krigat som en soldat för att ställa livet, hälsan, psyket till rätta och VET att 2020 bär så JÄKLA mycket MAGI. Jag tycker det är jäkligt cooolt att det snart blir 2020. Snart ska jag se över mina mål, på nyår ska jag göra någon manifisterande meditation och dag 1 på nyåa året finns inga andra löften än att jag ska rulla in i det precis som jag vill och känner för. Jag ska låta min inre röst prata, istället för att att bli styrd av allt man "borde".

Så ja, vad betyder egentligen nyår? Ja, egentligen inget annat än att det övergår till ett nytt år.

Vi alla har rätt att definiera vår egna tilllvaro såsom vi vill, och det jag vill är att satsa på mina drömmar och mål.
Det är mycket jag vill skapa 2020, men något som kommer hända ganska snaart är att jag kommer börja skicka ut ett nyhetsbrev med pepp, mindset, tips och trix.

Snor denna bild från Angelicas insta.

Gillar