Vad betyder något i livet? SKAPA RÄTT DRÖMMAR

Som ni vet älskar jag att prata om att nå våra mål och drömmar. Men, hela handlar också om att skapa RÄTT mål och drömmar. Jag tror det är hållbart när man satsar på vad man genuint vill helhjärtat, inte bara det som ger ett uppsving i hjärnan. Dvs, att få 100K på följare på instagram kanske ger hjärnan en boost, men VARFÖR - vad ska du föra med dessa följare? Pengar på kontot har heller inget värde oanvända. Och JA, en användning är buffert, då det kan skapa möjligheten till att ta fler chanser. Men vi måste fokusera på avd vi vill skapa och inte bara vårt verktyg.

Att säga; jag vill verkligen ha 100K följare på instagram - är som att säga; jag vill verkligen ha en sax!
Vad ska du göra med saxen?
Vill du bli en saxsamlare eller vill du skapa kläder?

Vet vi inte VARFÖR vi vill något kommer vi inte skapa detta. Vi går till gymet för att träna, hade du gått dit utan anledning?

Något jag för länge sedan fastnade för i Framgångspodden var när frågan
"Vad skulle du göra om du hade oändligt med pengar?" - varpå många svarat saker som:

- Mer tid att bara vara
- Träna mer
- Fler promenader
- Mer fritid
- Vara med nära och kära

och saken är du den att allt detta är GRATIS. Det handlar om tid och att fundera hur man fördelar tiden.
Sedan skulle säkert många säga saker som att; flytta utomlands, lära sig surfa, kunna jobba med vad man vill. Dessa frågor tror jag snarare handlar om att VÅGA, än vår möjlighet. Vad vågar du?

Flytta utomlands exempelvis, tror jag många tycker känns ovisst - så vi undviker det. Det mesta som känns ovisst undviker vi, vilket leder oss till att fortsätta upprätthålla samma miljö hela tiden. DÅ skapar vi inget nytt och om vi inte lever EXAKT enligt vår dröm, kommer vi inte heller att närma oss den. Att skapa nytt ger hjärnan möjlighet att lämna sin grund-plattform lite, för att sedan ta fler och fler steg. Vi behöver göra något vi inte brukar för att komma på något vi inte brukar.

Hur som helst tror jag att vi alla kan göra mycket mer av det som har ett verkligt värde i livet, för att leva vårt bästa liv. Att leva mitt drömliv innebär mycket natur, få utveckla min träning och hälsa, uppleva att jag skapar nya viktiga saker, och inspirera andra människor till att nå sin livs mening. Sedan ligger det i mitt drömliv att få styra min tid, känna gläjde och harmoni, och få vara med om äventyr. Och självklart ha bra värdefulla genuina relationer.

Här kommer saker som jag innerst inne i mitt hjärta verkligen mår bra av från senaste dygnet; träning, underbar middag på terassen, den fina natturen, kvällsljuset och en blå himmel.

Gillar