Vad händer i livet höstpeppad

Okej, jesus vad det känns som det händer grejer. Ibland tror jag att jag är synsk/tidigt förstår/känner vad som är på väg. Vi är inne i förändringens tid. Jäklar vad det ligger förändring i luften, och jag känner mig så glad, och så taggad. Jag tror vi alla är inne i denna transformation och alla har sina egna uppdrag vi måste utföra. DU vet nog vad du behöver göra. Vad du står inför och vad som kommer att utveckla dig.

Jag har ändrat väldigt mycket kring min tillvaro och hur jag känner kring mig. Som jag har sagt förut är förändring grundläggande för allt positivt som sker. För utveckling. Jag söker nog inte alls särskilt mycket bekräftelse längre. Jag bara njuter av att leva i min värd och mitt tempel. I mitt huvud och min kropp.

Saker som ändras nu/är nytt för denna period är:
1. INSTAGRAM

Jag vill inte jobba på samma sätt med ex Instagram längre. Jag vill att det ska vara ett CV i större mån en plattform där jag gör reklam för andra företag. Jag har publicerat oteroligt mycket mindre nu än någonsin innan, och mår så mycket bättre. Fram till i slutet av sommaren har jag i princip ALLTID haft något uppe på min story på Instagram, sedan det blev en funktion, och jäklar vilken frigörelse det blev att inte ha det. Känner att mitt liv blir som större inom mig. Jag vill uppleva och inte leva för att skapa kontent.

2. SYNSKA TANKAR SOM SER UT ATT BEKRÄFTAS

I våras "såg" jag två saker i mitt huvud som jag trodde skulle ske till hösten, något man typ skulle kunna bekräfta runt min 25-årsdag. (30e Okt) Alltså om drygt 1,5 månad kan jag säga om det stämde. Just nu ser det ut att inträffa och det är så coolt. Återkommer kring detta. Två stycken ganska stora grejer, så om det kommer till att ske är det fasen coolt.

3. NYTT PROJEKT
Har hintat om detta förut men jag är så taggad på detta. Dock ser detta ut att bli officiellt i början av nästa år.

4. MIN NYA VÄG GENERELLT
För åh, jag hoppas verkligen att ni vill fortsätta hänga med mig trots att jag vill styra om lite. Jag vill fortfarande peppa, vara med er och dela, men mer här än på Instagram. Jag gillar verkligen er här. Instagram upplever jag är en väldigt snabb produktion, och jag vill ägna mig åt saker jag får kämpa mer för, som ger en mer hållbar avkastning. Större projekt. Utbildningar, uppdrag, vad det nu kan vara. Detta ör en stor förändring för mig. Att vilja ge mig hän till något som inte ger resultat på 2 minuter. Jag njuter av att vara inne i trygga processer.

5. HEMMET

Jajajajaaaaa jag har babblat M A SSO R om detta. Men jag vet att; ATT jag ändrar i mitt hem, betyder att jag är inne i förändring. Mina val speglar vart jag går. Och detta tycker jag är intressant att dela med er. Hur ser dina val ut? Vilken värld skapar du närmst intill dig. Ni ser lampan här till vänster. Det var en vit glasbubbla runt som gick sönder förut. Sedan har den stått sådär. Igår köpte jag en skräm. En LITEN grej som betyder mycket för mig. alltså MYCKET. Det känns som jag blev mer hel och ordentlig. Som att det står för att den inte ska få stå så. Jag har också fått väldigt inspiration av tidlösa uttryck, vill inte leva i trenderna utan i mig, och det står också lite denna skräm för.

Vill även byta ut dessa tavlor. Hemma hos mina föräldrar finna min drömtavla som av Gustav Klimt, som jag hade på gärdet. Jag vet att dem vill ha den, men det vill jag med haha. Okej skojja, men den hade varit perfekt. Såhär ser den ut. Något i den stilen.

Amen tjena. Här har vi ju mig.

Sen igår var himlen så mäktig. Som en sagohimmel fast i sina vanliga färger. Så cool. Yoga på det som verkligen får än att uppskatta allt.

OKEJ VAD HÄNDER FÖR ER JUST NU?
JAG VILL VETA

Gillar

Kommentarer