Vad kan vi nu göra för att få/tjäna pengar?

Jag tror att en av vår mest undrade frågor nu i dessa Corona-tider är - vad tusan gör vi nu? Vi som inte pluggar och får CSN för det. För hur dåligt det än går för samhället, så har vi människor behov och vi gör saker ändå, beteendet är dock ändrat. Säkerligen kommer butiker gå i konkurs, kulturcentrum som. bygger på människoflockar osv. Men vart dras vi? Och hur kan vi agera utifrån det?

Jo för det första är vi ju mer hemma, jag tror det för dem flesta sker en markant ökning av att hålla på med mobilen, datorn osv, och vad genererar detta? Vilken bransch går det bra för i detta? Jo influensers. Även varumärken behöver lägga upp en plan om försäljning när det i butikerna inte rullar på som det ska. Därför är mitt första tips

★ Skaffa en blogg, YouTube eller annan social media kanal - detta konsumerar människor desto mer nu, och har mycket åsikter som vad som sker, så jag tror att detta kommer öppna dörren för många.Vill du utbilda dig i vanlig ordning, men vet att skolundervisningen nu inte är på topp - sök distanskurser och ta CSN. Därför blir mitt nästa tips

★ Börja plugga på distans.Något annat som sker nr allt gått dåligt är ju att börsen rasar. Yes man, och man känner lätt att fyran där ska jag aldrig ha mina pengar igen, och inte NU. Men, efter ett börsras är det ju också "billigt" att handla, och ja..

★Jag vill ändå rekommendera att snegla på börsen, med högt eget ansvar. Vilka tjänster tror ni nu kommer att gynnas? Vilka företag hjälper oss människor?Jag tror allt work from home kommer att bli en "grej" nu, och vad för jobb kan man göra from Home? JO eget. Har du massa idéer?

★ Ja mitt slutgiltiga tips blir, att starta eget.


Gillar