Vad kommer på Phoëbe?

Som sagt kommer Phoëbe snart till att gå live. Det är en webbplattform där det kommer ett nytt ämne varje vecka inom utvalda roliga områden. Signalsubstanser och meditationer kommer redan att ligga uppe när det går live. Jag är så jäkla taggad för häääär har jag investerat passion kan jag säga.

Dopamin har jag redan pratat om en del här på bloggen, men det är så intressant och går inte att säga nog. Dopamin är utvecklat FÖR att ge som en positiv förstärkning inom de områden som gör att vi överlever. Därför får vi dopamn när vi har sex (utökning), dricker, äter, tränar, för att nämna våra få.

Vi ÄLSKAR att få dessa signalsubstanser och vi är också programmerade to do it as cheap as possible. I vårt digitala samhälle får vi dopaminpåsäga så fort vi tar upp telefonen, och VARFÖR ska vi vilka springa en mil för att få dopamin, om vi bara kan gå in på instagram? Som tur är har vi fortfarande kvar lite vett, men vad händer på sikt? Dessutom håller folk på med sina telefoner som det vore deras sambo, om inte ÄNNU mer intimt. I sängen, på promenaden, när vi äter, när vi går på toa osv.

Vi måste ha lite pli på oss själva, annars kommer vi att ätas upp av den digitala revolutionen. MER OM DETTA KOMMER PÅ PHOËBE!

SJÄLVKLART kommer jag ha en insta för Phoëbe, och den är redan i rullning. Börja följa HÄR. Kommer bara vara great shit!

Gillar

Kommentarer