Valentines med min pojkvän

Okej, alla hjärtans dag, bästa dagen ever? Eller sen jag träffade Gustav har det i alla fall varit det. För såhär blev jag väckt av Gustav på morgonen. Han hade alltså lagt ut rosa ballonger i sängen, och väckte mig med kaffe, croissanter och blommor. Sen inte minst, bad han mig blunda och hålla ut en arm. Och på armen hängde han en väldigt trevlig påse. Jag blev så chockad; i den var min dröm-Josef Frank- kudde. Och, eftersom jag fick ett ryck under lördagen att göra om lite i vardagsrummet så tänker jag att ni får se kudden i några före-efter bilder på vardagsrummet.

Sedan gick vi på promenad, till bryggan vi möttes på för första gången. Den gången hade jag ingen aning om vem Gurra var när jag såg honom sitta där nere och titta ut över vattnet.

Sen fick jag avgå från valentines-myset och åka till JMK.

När jag kom hem fixade jag lite mysigt för Gurra. Jordgubbar, bubbel, och några paket, följt av en Arrabiata, och matkoma. Men god var den! När Gurra trodde dejten var slut och skulle avsluta middagen hade jag lagt ett brev under hans tallrik där jag skrivit att vi skulle iväg på ett miniäventyr. Så vid 20.00 drog vi hemifrån för att...

...se bio! Ur Spår! Så sjukt bra!? Verkligen supernice film. Rekommenderar jättestarkt.

Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag med någon eller själva, och kunde njuta lite extra. PUSS

Gillar