Valet min tandställning och magi

-Innehåller samarbete med Matilda Alvin- *

Godmorgon, USA.valet, hur blir det tror ni? Jag och min kille började titta igår kväll, somnade i soffan och satte på klockan 6 i morse. Stora grejer som händer nu. Vilken grej det skulle vara om Biden kunde ta hem det. Varför känns det som Trump leder fast Biden leder, så att säga?

Annat som händer:
*Igår var jag hos Matilda, min tandläkare om fixar min Invisalign och det var så kul för hon såg så stor skillnad. Jag testade även min första skena och fick inte ens in den och insåg hur hela mitt bett hade breddats, så nice. Denna behandling går verkligen "smärtfritt", utan komplikationer , och det blir liksom rakare för varje vecka. Senaste veckorna har jag fotat bettet och ska ta ett nytt foto idag så jag tänker att jag kunde visa en jämförelse sen!

Sedan tyckte jag det var så fint och krispigt ute efter. Kolla.

Bilden under är från någon dag sedan när jag verkligen tyckte att jag och Gustav skulle ut på en promenad. Den blev ca 3 h lång. Något mer. Hur sjukt är det inte hur man ser stjärnorna på denna bild. Det kommer stunder med så mycket magi, och jag försöker njuta av den så mycket som möjligt. Det är verkligen stunder som ger min tillvaro ett ökat värde.

I vilka stunder finner ni extra magi? <3

Gillar