Välkommen hem till mig

Såå!, här kommer min lilla apt tour i bilder! Nu ahr jag bott här i lite mer än ett år och jag känner mig VERKLIGEN hemma även om det hela fortfarande är i process. Har ex en helt omöblerad uteplats och spots med utebliven belysning, men men, det händer något varje vecka och så har det varit sedan dag ett. Kan tro att lägenheten kommer vara i sitt essä lagom till försäljning.
Nu tar vi hela house touren väldigt pedagogiskt här, det värsta jag vet själv är när man inte fattar hur det hela hänger ihop eller när folk filmar för nära så man inte ser helheten. Min hall är galet rörig så den skippar vi ironiskt nog. Har en fläkt, kläder och en resväska som är intryckta på det redan trånga utrymmet. Men en fin skylt har jag i alla fall tryckt in.
Direkt när man kommer in ser det ut såhär. Bilden är alltså tagen från hallen och detta är mitt vardagsrum. Största andelen av min inredning kommer från Ellos (reklam) , kanske senare kan göra ett collage med läkar till produkt direkt OM produkterna finns kvar.
Detta är väl ytan ni sett mest. Jaja, den är inte så dum den. Bord från Zara.
Reser man sig lite från bordet ser det u såhär. Ni ser en skymt av hallen och sen sover jag i en sovalkov som vi byggde när jag flyttade in.
View från sovdelen.
Mitt nattduksbord. En äppellåda som jag lagt en marmorbricka på.
Precis mitt emot min säng har jag mitt badrum, på gott och ont. Skönt för att kisspromenaden kl 3 inte är så läng, jobbigt för att ventilationen pyser konstant. Duschväggen byggde vi också när jag flyttade in. Älskar den. 70*100, så man står på bredden och duschar och då känns den riktigt rymlig. Har en korg med handukar, en annan för smutsvätt och här under ser vi hudvården som intagit position på torktumlaren. Hudvård som funkar super för mig, kanske kan slänga ihop ett inlägg om det med om ni skulle vara intresserade? Kommentera gärna <3
Går man ut från toan och fortsätter innåt i lägenheten har vi köket. Fägen på väggarna ändrar här också ett snäpp till en lite mörkare och lite grönare variant.
Och detta är innifrån köket. Ni ser att jag har en liten yta under hyllan, jag funderar starkt på att försöka skapa någon typ av skrivbordshörna där så man kan sitta och plugga vid ett annat bord. Jga behöver liksom en plats för varje sysselsättning. Vad tros?
Hoppas ni gillade detta inlägg. PUSS ni ÄR bäst <3

Gillar