VÅRAT UNDERMEDVETNA OCH TIPS PÅ MEDITATIONER

Det har börjat komma lite frågor om meditation, vad man använder osv, och det är ju SÅ KUL, för tro mig vänner, det ändrar livet! Vill ni ändra livet, alternativt SKAPA livet, uppleva att ni ÄGER erat liv, så LÄS FÖLJANDE.

Oavsett vad jag gör, som inte är enbart for fun, vill jag veta VARFÖR jag gör det. Och att sätta sig och meditera kan vara, om man behöver det, lite motstridigt. Vi behöver meditera när vi tror att vi måste göra 1000 grejer, det är en nyckel till extremt effektiv inre lugn och struktur, en snabb återhämtning och sänkta stressnivåer i kroppen.

Sedan har vi en annan aspekt av det hela, och det är att kommunicera med vårat mest rätta jag. Det är svårt att lyssna inåt utan att bli påverad av tankar, och allt vad som finns runt, men att meditera handlar om att skapa ett band med ditt inre. Den man är bortom alla åsikter, tankar beteenden, människor och normer.

Att meditera handlar om att sluta agera på tankar och djupdyka i det undermedvetna, eller kanske ÄNNU djupare, kanske nå andra dimensioner. Det undermedvetna är en plats vi KALLAR det undermedvetna, egentligen är det bara där hjärnan registrerat sinnesintryck från tillfällen hjärnan uppfattat som viktiga att spara.

Hjärnan vet inte vad som är rätt eller fel, det är vad vi lär den, så allt som ligger sparat där kanske inte vi vill ha kvar som en såpass djup programmering att den alltid kommer och ska ha en inverkan i vårat beteende. Om vi exempelvis en gång blivit utskrattade, och därmed blivit ledsna, kommer undermedvetna signalera detta som en fara oavsett om det är farligt eller inte.

Den utgår från vad du sa till hjärnan den gången du väl upplevde vad du upplevde. Och om du i detta läge bestämde eller sa; "nej detta ska jag aldrig göra om" eller "jag är en tönt" kommer du få starka påminnelser från ditt inre som vill skydda dig från denna upplevelse, ÄVEN om det egentligen är HELT ofarligt. Det är för att DU reagerat innan och lärt din kropp att skicka dessa signaler. Din hjärna VET INTE om den försöker skydda dig från att bli mördad eller från att hålla en presentation, den vet BARA att du eventuellt blivit kallsvettig, fått hjärtklappning och programmerat att "ALDRIG IGEN".

I det undermedvetna ligger alltså en rad olika registrerade minnen. Vi vet inte ens att vi har alla. De bara ligger där och har lagt sig väldigt djupt. När man då mediterar kommer man sakta dit via vissa meditationer och får chans att eventuellt släppa på vissa osv.


★ När jag började meditera gjorde jag Deep Relaxation med The Honest Guys på Spotify, alltid. Den är väldigt lugnande, inte för lång och man kan släppa på spänningar. Förut började jag gråta 9/10 gånger när jag gjorde den, precis när ett visst ljud föll in, och jag anser att denna är väldigt bra skede när man bara behöver landa. Landa i vilken än situation man befinner sig.

★ Sedan började jag meditera själv. Poängen är främst att uppleva utan tankar, och det jag gör är då att låta fokuset gå från chakra till chakra, liksom bara uppleva energin från roten upp till toppen medan jag andas långsamt med magen. Och då menar jag MAGEN. När jag andas in är det den som fylls, bröstet ska vara nästan oberört, och när jag andas ut ska magen tömmas. DÅ får syret röra sig hela vägen ner och syresätta hela oss. När jag hade stress kunde jag nästan bara andas till bröstbenet. Är det någon som har detta problem kan jag skriva ett separat inlägg om hur man blir av med detta. Jag upplevde liksom att jag var tvungen att extra andetag.

★ Efter detta har jag börjat avancera lite mer, vilket skedde när jag började testa olika hypnos-meditationer. Här är man alltså påverkad även av ljud som effektivt sänker våra hjärnfrekvenser. Provar man dessa kommer man uppleva magi.

Jag har en favorit som heter Expandera ditt medvetande , där du på riktigt kommer uppleva en delad energi med universum. Du kan släppa det som ligger i ditt undermedvetna och till och med säga hej till ditt övermedvetna. DESTA DENNA! Kommentera inlägget efter!!

Sedan har vi en annan HÄRLIG, som är toppen ny vid ett nytt år och nytt decennium. Den heter Programmera önskad framtid. Även här jobbar vi med det undermedvetna. Hjärnan vet nämligen inte vad som HAR hänt, så det man gör är att gå ner djupt i det undermedvetna och sedan lägga in ens drömscenario där, för att hjärnan ska agera lika starkt på detta, som det som redan har hänt. Vi lägger in detta som händelse, fast det inte skett. Förstår ni??? TESTA ISTÄLLET.


Sista liten grej, innan jag börja meditera, hade jag jättemycket överflödig vätska på kroppen som jag nu inser har varit mina stresshormoner. För jag har ändrat kropp och ansikte ganska mycket på bara de senaste månaderna.

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Så intressant att läsa! 💕
nouw.com/fridachristinas
greta
greta,
Men du är så gullig och ger så mycket pepp du här som en ängel från himlen!!! <3
nouw.com/greta