Veckan från kamerarullen

Här har vi veckan i bilder. Har varit en väldigt fin vecka med en blandning av C-uppsatsskrivande, jobb och skoj.

I måndags kom min brorsa till Sthlm. Vi skulle nämligen på italiensk matlagningskurs. Hur kul? Både han och jag har alltid varit väldigt intresserade av matlagning och inte sällan diskuterar vi kvällens middagar på facetime haha. Matlagningskursen hölls i alla fall av Johan Wallin som jobbat 30 år i det italienska köket, och vi lagade en hel del gosaker. Ovan ser vi en klassisk Pasta Puttanesca.

Ah vädret har ju varit magiskt. Finns inget bättre än en blå himmel, sval mjuk luft, doft av blommor som börjar slå ut och fågelkvitter en sen kväll. Nu är det tusan vår.

Jag och Gurkan var på nypremiär av Änglagård som fyllde 30 år, då filmrullen var nyrestaurerad. Bättre kvalle med andra ord. Kvällen ägde rum på Filminstitutet, Gurkans förra jobb och inledde med lite mingel, bubbel och vin, innan filmen visades.

Denna bild motsvarar alla mina förmiddagar. Kaffe och C-uppsats.

Ja här är ju jag! :) Vårig varm dag i Sthlm mhm.

Jobbade igår med Michaelisen. Fotade en hel del fint och åt absolut en obligatorisk Spicy Tuna på Joe. Jag tog dessutom en Green Gains. God ändå!

Såhär ser det för det mesta ut när vi jobbar. Klädbyten i bilen hihi.

Sen träffade jag denna pingla. Sofie!!!!! Mintmatcha <3 (från Pepstop) i humlan. Det riktigt stekte på igår måste jag säga. Detta var verkligen på tiden eftersom som Sofie bor i London numera. Vi lärde känna varandra när vi var 18 i Milano när vi var där på "on stay". Min första trygghet! Minns fortfarande när jag såg henne första gången komma intraskandes i receptionen på vårt modellboende och jag satt där utanför hissen i en fåtölj för att få bättre wifi.

Situationen nu! Hoppas ni haft en fin vecka och har en fin helg. PUSS

Gillar