Veckan i bilder

Godmorgon lördag morgon! Sitter nyvaken och är så glad. Dricker kaffe som är lika trevligt varje dag. Hade en superfin kväll igår hos oss med mamma, min gudmor och kille. Vi åt tacos, drack massa vin och bubbel, och låg och skratta i sängen och sjöng rap tills mamma och gudmor som jag råkat börja kalla gammelmormor (stämmer ju ej) rullade hem vid tolv. Idag ska vi till mormor, och ikväll ska vi till Gustavs mammas grav då det är hennes dödsdag idag. Sedan hänga med Gurras familj. Imorgon brunch hos Sally och Jonas. En mysig och härlig helg med andra ord. Tänkte hur som helst köra något utav en "veckan i bilder", med det lilla jag har i kamerarullen. Känner mig som en typis svenne som skriver om vädret, men väääädret. Tack gud. Jäklar vad skönt det har varit. Det satte en bra start på veckan.

Jag har spenderat nästan alla förmiddagar enligt vänster bild och skrivit på min kandidatuppsats. Två timmar om dagen, sen är jag nöjd haha. Men det flyter på och jag ligger i fas. Bästa tipset är ändå att gå hemifrån, köpa en kaffe för att get sh*t done hihi. Har gått kanoners. Höger bild är andra kanonen. Skoja men det börjar ändå bli lite utav en kula. Kul :)

Sen har jag jobbat lite också. Jobbar numera med att fota denna fotovänliga människa, göra lite reels och äta Joe and the juice-mackor. Instagram hittar ni själva, jaja ni kan få hjälp och Michaelas blogg hittar ni här.

Sen har jag hängt med dessa. Sally och Otto. Finaste jag vet. Fun fact: vi fick reda på att jag var gravid samma dag som Otto kom. Det var en väldigt bra dag.

Sally fick fågelbajs i håret och jag var tvungen att torka, även om jag försökte fly situationen med att intala Sally att det var bättre att ta bort hemma. Det tyckte inte hon. Lyckligtvis är Sally rustad med en hel badrumslåda i sin Mary poppins-barnvagn.

Gillar