Veckan i mat

God morgon måndagsmänniskor! Är ni peppade på veckan? DET är jag! Igår skickade jag in min färdiga kandidatuppsats, och timmarna vi befinner oss i nu, kan jag inte ens ägna mig åt skola. Den ni. Deadline är klockan 12 och eftersom min uppsats är inskickad finns det inte mycket att göra. Nästa steg är opponering och det kräver ju övriga människors uppsatser. Aej, det här var jobbigt, i skrivande stund inser jag att jag både hade kunnat förbereda min presentation och läsa på lite instruktioner, men det skippar vi för nu. Idag blir det istället jobb med Michaela, vilket kan behövas efter x antal timmar sittandes på baken. Något som har mått bra denna vecka är min mage! Inte för att brukar må vidare dåligt, men nu när jag skrollade igenom kamerarullen insåg jag att den fanns en väldans massa gosaker från veckan. Vi kör!

Två vanliga frukostar. Filmjölk (fjällfil) och chokladgranola, och en smoothiebowl med cashewsmör, kokos, och honungs- och mandelgranola.

Har ni provat detta? Crustader men jalapeno mjukost i, i ugn. Toppade med cheddar också innan ugnen. Sjuuunk gott. Bubbel, och sånt på det. Mm. Längat dock ihjäl mig efter vanligt bubbel haha.

En easy peasy middag. Pumpa i ugn, fetaost, rostade valnötter, soltorkade tomater, basilika, pesto, oliver.

Bullar från Lillebrors bageri. Dessa är ju de mest otroliga bullar jag ätit. Och då är jag ingen kardemummafantast. Kan knappt tänka mig hur goda några med kanel eller vanilj skulle vara.

Gårdagens middag. En sparrispasta helt enkelt. Sås byggd på pastavatten, smör, parmesanost, citronzest, citronsaft och svartpeppar. Och sparris. Det var vad jag hade för idag. Nu ska jag fortsätta dricka kaffe och börja fixa mig för en dag i stan. PoK

Gillar