Veckans formel - Believe in yourself

Veckans formel denna vecka är så enkel, men så enormt viktig, och egentligen helt avgörande för allt från vår framgång, till vårt välmående. Believe in yourself handlar om att hålla sig själv om ryggen, och våga tro på det som händer sker av en god anledning, att inte vända omständigheterna emot sig. Inte vara arg och besviken på omvärlden, då du upplever motstånd, för i slutet av dagen är det ditt ansvar att skapa din bästa tillvaro och tillväxt i vad du än gör. Det är okej att något går dåligt, men TRO PÅ DIG SJÄLV och kom till insikt om att du kanske är ämnad för något annat.Det handlar om att tro till din egna kapacitet och skapa förståelse för vad dina styrkor är, fokusera på dessa. Vad kan du göra utav dem?

Personligen har jag nog många gånger snöat in mig på vart min kapacitet ligger, och jag försöker nu ha ett så öppet perspektiv som möjligt. Vi känner oss själva bra, och kanske bäst av de människor vi umgås med, men för de absolut flesta människor tror jag det finns mycket, mycket kvar att finna. Var öppen för detta. Var öppen tills du upptäcker det rum där du kan skapa magi och ställ dig då öppen i detta rummet, sväva in i nästa, och nästa.
Veckans uppgift: Denna vecka vill jag tipsa om att försöka att inte ha så mycket förutfattade meningar. Utvärdera efter och inte före. Fine, du kanske har en dålig erfarenhet, men testa igen. Du har säkert testat något du vill ska funka 10000493827262 gånger om, i sökande efter lycka, frihet eller liknande. Tänk om det är det mest oväntade som ger dig precis det du egentligen söker, på andra försöket. En gång är ingen gång. Testa igen.< 3 puss

Gillar