Veckans formel: all you have to do is choose and die

Jag ÄLSKAR denna formel, all you have to do is choose and die. Man har ju varit med om att uppleva ”jag orkar inte men MÅSTE”. Nej, det är faktiskt så att man MÅSTE inte gå till jobbet, man måste inte träna och man måste inte ställa sig och laga middag - men man väljer att göra det för att man vill ha lön, bra hälsa och känna sig mätt. Man måste ta beslutet, och tar man inte beslutet är det också ett beslut, så något tvingas det bli, tiden stannar liksom inte för att man inte kan välja.

Att komma till insikt om att man faktiskt har ett val i allt man gör är i alla fall för mig väldigt befriande. Man passerar många vägskäl varje dag. Snooza eller gå upp? Te eller kaffe? Tidigare bussen med goda marginaler eller sena bussen och ännu en kopp kaffe hemma? Träna och vara fit eller chilla och vara otränad? Det finns ingen som säger DU måste träna, du måste bara välja vilket paket du föredrar. Ni förstår grejen. Denna är magisk, för man kan förstora den. Prestationer genererar framgång. Det är prestationerna som är jobbet. Du måste inte genomföra prestationen men då kommer inte framgången, och ärligt, du kanske värderar att chilla högre än att jobba 101010109 timmar för att bli miljonär - för i slutändan kanske två timmar ute i solen ger dig mer än en chanelväska. Vem vet? Det är ett val och vilket som är okej. Känn bara att du gör valet med hjärtat och följer din inre guide.

Veckans uppgift: Ta fram er journal som ni förhoppningsvis köpt, annars är det god tid att springa in i en bokhandel eller liknande butik och öppna ett nytt bad nu. På den skriver du ner allt du ”måste” göra, för att sen förklara varför du gör det. Hittar du inget varför, nej strunta i det då.
Kram på er <3

Gillar