Veckans frukost

Jag tänkte lägga in ett nytt inslag här på bloggen, som heter "Veckans frukost". Sedan ett halvår tillbaka drygt skulle jag tro, har jag ändrat min smak, liksom helt från en dag till en annan, och speciellt gällande frukost. Så för att försöka hitta nyttiga alternativ som går relativt fort, ska jag inleda med detta tema, därjag blir tvungen att prova nytt, nytt och nytt.


Jag har en MAGISK olivolja hemma som jag fått av Ludde, men har inte haft någon korköppnare (?) och har därmed inte kunnat använda den. Men nu, igår kände jag hur jag verkligen villa ha exakt detta, så jag köpte grekisk yoghurt, grapefrukt, honung, och då en korköppnare.

Så det är precis det vi har här; grekisk yoghurt, virgin olivolja, honung, grapefrukt, och hampafrön.

Var sjukt sugen på olivolja och grapefrukt och minna att en av mina kompisar drack den mixen som detoxkur när vi var typ 13, då hennes mamma är näringsterapeut. Sedan tillkom honungen för liksom GREKISK YOGHURT OCH HONUNG och för att honung är så bra för immunförsvaret, gärna närodlad, då får vi bättre immunförsvar mot området vi bor i. Detta kändes som en SÅ bra och nyttig frukost, överskattar ock alltid min hunger så kunde bara käka typ hälften. Bara VRÄKTE i med grekisk yoghurt hahah...

Jag har även börjat ta probiotiska bakterier, D-vitamin och, MSM + c- vitamin. Älskar när man känner hur man boostar kroppen.

Testa denna frukost och säg vad ni tycker.

LOVE YOU

Gillar